Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απόψε κοιμόμαστε όλοι μαζί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου!

Πάτρα: Απόψε κοιμόμαστε όλοι μαζί στην π...

Με αφορμή την εαρινή ισημερία

Ο άτυπος Σύλλογος Φίλων Βαθέως Ύπνου "Μορφέας" τιμώντας τη σημερινή ισημερία ετοιμάζει ένα διαφορετικό event και σας καλεί σε έναν ύπνο λίγο διαφορετικό... Σε ΚΟΙΝΟ ΥΠΝΟ απόψε στην Πάτρα.Το event θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (έναντι Ρωμαϊκού Ωδείου) απόψε το βράδυ, με την ευκαιρία της ισημερίας, αλλά και της πανσελήνου.

Στις 21:00 το ιταλικό συγκρότημα "Il sonno" θα μας κρατήσει συντροφιά με τις μπαλάντες του, μέχρι να μας πάρει στην αγκαλιά του ο Μορφέας...

Στον κοινό ύπνο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενήλικος ή ανήλικοι που συνοδεύονται από τους γονείς τους! Θα υπάρχουν υποστρώματα για όλους, αλλά καλό θα είναι καθένας να φέρει και το sleeping bag του ή τις κουβέρτες του. Η εταιρία Sleeping Plus θα μοιράσει σε όλους ανατομικά μαξιλάρια!

Ο χώρος θα επιτηρείται από security, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα και για την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου "Μορφέας" εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκδηλώσεων που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα. Η δράση του κοινού ύπνου έρχεται από την κοντινή μας Ιταλία, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, τα τελευταία 32 χρόνια.

Ελάτε να ονειρευτούμε όλοι μαζί, στην κυριολεξία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις