Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα την Τετάρτη ο Κώστας Λαπαβίτσας για την έξοδο από την κρίση

Στην Πάτρα την Τετάρτη ο Κώστας Λαπαβίτσ...

Κάλεσμα από τη ΛΑΕ Αχαΐας

Την μελέτη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής για μία εφικτή αλλαγή πορείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει στην Πάτρα ο καθηγητής Οικονομικών Κώστας Λαπαβίτσας. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα Αίγλη στην VesoMare με κεντρικούς ομιλητές τον Κώστα Λαπαβίτσα και το Θεόδωρο Μαριόλη.

Σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ Αχαΐας καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας καλεί τον Πατρινό λαό την Τετάρτη 22/3  και ώρα 18:30, στην αίθουσα «Αίγλη» στην VesoMare όπου το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής θα παρουσιάσει τη μελέτη του με θέμα το σχεδιασμό και τη χάραξη μιας εφικτής πορείας αλλαγής στην Ελλάδα. Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Κώστας Λαπαβίτσας, καθηγητής Οικονομικών, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας της ΛΑΕ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Θόδωρος Μαριόλης.

Η Λαϊκή Ενότητα θεωρεί αναγκαίο το ευρύτερο άνοιγμα της συζήτησης για μία εναλλακτική πορεία της χωράς εκτός ευρώ, Μνημονίων και πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων τις συνέπειες βιώνει με τους χειρότερους όρους ο λαός της χώρας. Για να σπάσει η τρομοκρατία του «Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική» που καλλιέργησαν από την αρχή των μνημονίων τα κέντρα εξουσίας και τροφοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον συμβιβασμό του το καλοκαίρι του 2015, απαιτείται έντονος προβληματισμός, συζήτηση και βέβαια σχεδιασμός για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών μέσα από αγωνιστικούς, ριζοσπαστικούς και ενωτικούς δρόμους. Υπάρχει άλλος δρόμος, χωρίς μνημόνια, χρέος, ευρώ και υπαγορευόμενες πολιτικές κατευθύνσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να τον τολμήσουμε!»

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Ευάγγελος Κατσακούλης (Περιφερειακός Σύμβουλος, "Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδος") και ο Χρήστος Πατούχας (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων, επικεφαλής του συνδυασμού "Ανυπότακτη Πολιτεία").

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις με σκοπό μία γόνιμη συζήτηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις