Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλανδρίτσα: Eκδήλωση για την "Ϋγεία στην ύπαιθρο" στις 26 Μαρτίου

Χαλανδρίτσα: Eκδήλωση για την "Ϋγεί...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου στις 5:30 μμ. στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) θα γίνει ευρεία ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων. Θέμα της ημερίδας θα είναι ’’Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΎΠΑΙΘΡΟ’’.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, τον Δήμο Ερυμάνθου, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας & τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ.

Έχουν κληθεί στην εκδήλωση να συμμετάσχουν με σύντομες τοποθετήσεις των οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι Δήμαρχοι & οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας του Νομού Αχαΐας καθώς  & οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ, οι Βουλευτές του νομού και οι κάτοικοι της περιοχής.

Προσκεκλημένος ομιλητής από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ, θα είναι ο καθηγητής της Δημόσιας Σχολής Υγείας κ. Ιωάννης Κυριόπουλος.

Στο προεδρείο θα είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα. Άννα Μαστοράκου, ο αντιδήμαρχος του Δ. Ερυμάνθου κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης και ο Διευθυντής του ΚΥΧ κ. Γρηγόρης Αλόκριος. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η πρόεδρος του Συλλόγου ιατρός κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και αρχιερατικός επίτροπος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις