Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρτέμης Σώρρας: "Δεν θα παραδοθώ ποτέ"- ΒΙΝΤΕΟ παραλήρημα

Αρτέμης Σώρρας: "Δεν θα παραδοθώ πο...

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος αναζητείται καθώς σε βάρος του εκκρεμεί από χθες καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για υπεξαίρεση.


Στο βίντεο ο Αρτέμης Σώρρας είναι ντυμένος στα μαύρα μιλάει για 21 λεπτά και αφήνει αιχμές κατά της δικαιοσύνης για την απόφαση που έλαβε. Σε άλλο σημείο καλεί τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό του και να ''συνεχίσουν τον πόλεμο κατά του κατεστημένου''. Ανάμεσα στα άλλα μιλά για "δικαστικό πραξικόπημα".

Σε άλλο σημείο "λέει δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι 'Έλληνας κυρίαρχος".

Μεταξύ άλλων λέει πως στην Ελλήνων Πολιτεία που ονειρεύεται δεν θα υπάρχουν φυλακές και τονίζει πως η δίκη του ήταν παρωδία. ''Εάν με τυχόν με βάλουν φυλακή, που αυτό θέλουν, θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν όλοι πως είσαστε πολλοί. Συσπειρωθείτε με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι δικά σας. Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν κάθε χαρτί''.

Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν πιθανότατα για να τον σώσουν. ''Τι περιμένετε; Δικά σας είναι τα λεφτά! Ξεσηκωθείτε μην τους αφήνετε να σας δουλεύουν άλλο. Τι περιμένετε; Να λέει το κάθε κανάλι το κοντό του και το μακρύ του; Όποιος ξαναπεί σε κανάλι αυτά που θέλει και δεν τα αποδείξει λιώστε τον στη μήνυση. Φτάνει πια! Αφού τους αρέσει το δικαστικό τους σύστημα, πηγαίνετε με το δικαστικό του σύστημα και λιώστε τους στις μηνύσεις. Ενωθείτε''!

 

 

Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη στην Πάτρα - "Ένα ευρώ από το Μοναστηράκι το Ομόλογο της Τράπεζας της Ανατολής"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις