Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, σε αρμονικό κλίμα, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής, ενώ η αντίθεσή της με τον πολεμικό Άρη ίσως φέρει κτητικότητα και ανταγωνισμούς οικονομικούς.

Ταύρος

Δουλειά και χαρά το πρωί, και θα είναι ώρες παραγωγικές, χωρίς προβλήματα στις εργασίες σας. Εστίαση και σε θέματα υγείας μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής περνά στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κοινωνική η υπόλοιπη μέρα, με διάφορες συναντήσεις, όμως η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο – προσοχή σε συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Ευχάριστα και άνετα ξεκινά η μέρα, ίσως έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο έως το απόγευμα και κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Έμφαση στα ερωτικά. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής την υπόλοιπη μέρα περνά σε καθημερινές δουλειές, στην παραγωγικότητα και σε θέματα υγείας. Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί είναι πιθανές ενοχλήσεις, οξέα κλπ. Κριτικές.

Καρκίνος

Κυρίως στο σπίτι και σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων δίνει έμφαση η Σελήνη μέχρι το απόγευμα, ενώ θα είναι κάπως πιο εσωστρεφείς ώρες. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι. Λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη ωστόσο, αναμένονται ανταγωνισμοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με φίλους.

Λέων

Επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν γίνεται πιο εσωστρεφής η διάθεση και με ανάγκη να κάτσετε σπίτι. Η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις κι εγωισμούς, κυρίως με τους δικούς σας και με άτομα εξουσίας.

Παρθένος

Έμφαση σε οικονομικά θέματα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ θα είναι πιο ήρεμες ώρες συνολικά. Κατόπιν γίνεται πιο επικοινωνιακή η διάθεση, την υπόλοιπη μέρα ίσως έχετε μετακινήσεις και βόλτες, όμως θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, ειδικά με συγγενείς, στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

Ζυγός

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα ή σε πρωτοβουλίες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και οι ρυθμοί επιβραδύνουν. Όμως η εύφλεκτη αντίθεσή της με τον Άρη είναι πιθανό να προκαλέσει ζήλιες, ανταγωνισμούς και κτητικότητες – δυνατά θέλω.

Σκορπιός

Κλείνετε κάποια θέματα μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι ώρες πιο εσωστρεφείς και απομονωμένες. Κατόπιν όμως η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις, γιατί η αντίθεσή της με τον πολεμικό Άρη προκαλεί εκνευρισμό και ανεβάζει τον εγωισμό σας.

Τοξότης

Ευκαιρίες να δείτε φίλους και γνωστούς δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ η μέρα ξεκινά κοινωνικά. Κάνετε και κάποια σχέδια. Για την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και θα σας βάλει σε εσωστρέφεια, απολογισμούς και διάθεση απομόνωσης. Προσέξτε τη διατροφή και υγεία σας – πιθανές φλεγμονές. Εντάσεις και κριτικές.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας κυρίως εστιάζει η Σελήνη μέχρι το απόγευμα. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι θα δείτε φίλους, γνωστούς ή θα συμμετέχετε σε ομάδες και στα social media, όμως προσέξτε τις συγκρούσεις με φίλους, με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Υδροχόος

Αισιόδοξα και πιο άνετα ξεκινά η μέρα, χωρίς πιέσεις και με αίσθημα ελευθερίας. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα, φιλοσοφία, έως το απόγευμα. Κατόπιν αναμένεται να παρουσιαστούν υποχρεώσεις. Η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη εφιστά τη προσοχή σε συγκρούσεις, κυρίως με τους δικούς σας και με άτομα εξουσίας, αλλά και σε μικροατυχήματα. Μην βιάζεστε.

Ιχθύες

Πιο εσωστρεφείς οι ώρες μέχρι το απόγευμα. Ενασχόληση με οικονομικά θέματα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής περνά σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών, φιλοσοφίας, συγγραφής. Η αντίθεση Σελήνης-Άρη ωστόσο κάνει εύφλεκτο το κλίμα επικοινωνιακά και ίσως υπάρξουν εντάσεις, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being