Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοιξιάτικη γιορτή των χειροτεχνών και οικοτεχνών από την ArtYetFun

Πάτρα: Ανοιξιάτικη γιορτή των χειροτεχνώ...

Στις 18 και 19 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη

Η ArtYetFun διοργανώνει την ανοιξιάτικη γιορτή των χειροτεχνών και οικοτεχνών της δυτικής Ελλάδας, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη, στο κέντρο της Πάτρας. Σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από συνεχείς διοργανώσεις δύο ετών με μεγάλη επισκεψιμότητα, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, αφιερωμένες στους χειροτέχνες της πόλης, η διοργανώτρια ArtYetFun θέλησε αυτή την φορά να παντρέψει το bazaar χειροτεχνών με ένα marketοικοτεχνών εδώδιμων προϊόντων αλλά και να περιλάβει συμμετοχές από την ευρύτερη δυτική Ελλάδα, από την Καλαμάτα και  την Αμαλιάδα έως την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο!

Έτσι προέκυψε το Art yet fun market στην Αγορά Αργύρη, το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Στους άνετους χώρους της Αγοράς Αργύρη θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους δεκάδες επαγγελματίες χειροτέχνες με  ιδιαίτερες δημιουργίες  και εκθέματα. Έτσι, θα συναντήσετε δημιουργίες ξεχωριστές, για το Πάσχα, είδη δώρων, πλεκτά, ζωγραφική σε ύφασμα, κόσμημα, δημιουργίες ραπτικής, γλυπτά, δημιουργίες σε ξύλο, φωτιστικά, κούκλες, σαπούνια, φυσικά καλλυντικά κλπ. Σε έναν ειδικό χώρο θα υπάρξει και η «γειτονιά» των επώνυμων βιολογικών και ντόπιων  προϊόντων (μέλι, οίνος,  μαρμελάδες πολλών ειδών, γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά, και άλλα).

Η ανοιξιάτικη γιορτή χειροτεχνών και οικοτεχνών της ArtYetFun θα περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες παράλληλες διαδραστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις, οι οποίες θα διεξάγονται στους ειδικούς χώρους της Αγοράς Αργύρη και θα περιλάβουν: εκδηλώσεις για το παιδί, παρουσιάσεις diy και εικαστικά σεμινάρια για τους ενήλικες, τεχνικές διακόσμησης  επίπλων, παρουσίαση τεχνικής decoupage, origami, σεμινάριο παρασκευής μπύρας κ.ά. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Το κοινό της έκθεσης θα συναντήσει πολλές εκπλήξεις μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και εκθέσεων ενώ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει  προϊόντα από τους οικοτέχνες, να κεραστεί από τον μπουφέ μας και τους χορηγούς του μάρκετ.

Σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017, στην Αγορά Αργύρη, στο ArtYetFunMarket, την ανοιξιάτικη γιορτή χειροτεχνών και οικοτεχνών της δυτ. Ελλάδας.

Η υπεύθυνη διοργάνωσης, Δήμητρα Ορλώφ, εξηγεί: « Τα οφέλη της ενασχόλησης με την χειροτεχνία είναι  αδιαμφισβήτητα στην ψυχολογία κυρίως. Εξίσου σημαντικά είναι και τα οφέλη του να επισκέπτεσαι ένα τέτοιο μάρκετ. Γεμίζεις εικόνες, χρώματα και ενέργεια που μεταδίδεται στο λεπτό. Προτρέπουμε τον κόσμο να αγοράζει χειροποίητα προϊόντα και ενδεχομένως να του εμφυσήσουμε την ανάγκη να ασχοληθεί με κάποιο είδος χειροτεχνίας μέσα από τις δράσεις. Οι χειροτέχνες που συμμετέχουν είναι μια άτυπη οικογένεια που μεγαλώνει κάθε φορά και φυσικά είμαι υπερήφανη για αυτούς. Είναι γιορτή για όλους μας, για τους συμμετέχοντες και για τους επισκέπτες. Φέτος, η οικοτεχνία έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την παρέα μας, καλύπτοντας αισθήσεις όπως η γεύση και η όσφρηση, δείχνοντάς μας την αγάπη  και το μεράκι τους  με τα δημιουργήματά τους. Το μάρκετ μας εκθέτει την Αγάπη χωρίς αμφιβολία»

Το ArtYetFunMarket θα διεξαχθεί στην Αγορά Αργύρη, δίπλα στα ΚΤΕΛ της Πάτρας, το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο

Fb @artyetfun»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις