Το αγαπημένο ισπανικό στέκι του πεζοδρόμου της Παντανάσσης
Το Jamón επεκτείνεται στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής!
Μετά τις κολομβιανές εμπανάδας, σειρά έχουν οι αρέπας από τη Βενεζουέλα: πιτάκια από καλαμποκάλευρο, γεμισμένα με κρέας, λαχανικά, εξωτικές σάλτσες!
Θα ακολουθήσουν πιάτα από το Μεξικό, τη Βολιβία, την Αργεντινή...
Και φυσικά καινούριες, δροσερές σαλάτες, για να συνοδεύσουν τα γνήσια ισπανικά αλλαντικά.
Δοκιμάστε τα όλα με ένα ποτήρι βαρελίσια μπύρα San Miguel ή ισπανικό βιολογικό κρασί από την περιοχή του Μπιέρθο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr