Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Μαθητές δημοτικού κάνουν μάθημα στο... προαύλιο- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: Μαθητές δημοτικού κάνουν ...

Στη Νέα Μανωλάδα

Κλειστό παραμένει για πέμπτη μέρα σήμερα το δημοτικό σχολείο Νέας Μανωλάδας, ενώ χθες οι  80 μαθητές με τους δασκάλους τους έκαναν μάθημα στον προαύλιο χώρο, εικόνα που δεν τιμά την χώρα μας, εν έτει 2017. Το κουδούνι χτύπησε στις 8.10 και οι μαθητές αντί να μπουν στις τάξεις τους παρέμειναν στο προαύλιο και κάθισαν στα θρανία τους που οι γονείς και οι δάσκαλοι είχαν βγάλει από νωρίς.

Όλες οι τάξεις εκεί, όλοι οι μαθητές εκεί ενώ πολλά από τα παιδιά κοιτούσαν με απορία δεξιά και αριστερά.

«Οι μαθητές, τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σήμερα στο προαύλιο γιατί οι αίθουσες όπως όλοι έχουν διαπιστώσει είναι πλέον ακατάλληλες. Έχουμε ζητήσει να αποσταλούν νέες προκάτ αίθουσες αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει απάντηση», δήλωσε ο Ανδρέας Σπατιώτης εκπρόσωπος του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συνέχισε: «Δυστυχώς η  Περιφέρεια ρίχνει τα μπαλάκι των ευθυνών για την κατάσταση στον Δήμο και ο Δήμος στην Περιφέρεια».

Η μητέρα μαθητή της πρώτης δημοτικού, κ. Μαρία Μακρή, δήλωσε: «Εννιά χρόνια μας κοροϊδεύουν. Ελπίζουμε να αποδώσουν οι δυναμικές κινητοποιήσεις που κάνουμε. Εννέα χρόνια σε προκάτ αίθουσες είναι πολλά και είναι ντροπή. Περιμένουμε κάποιος να δεσμευτεί εγγράφως πότε θα γίνει η αντικατάσταση των προκάτ αιθουσών για να μπορέσουν τα παιδιά μας να πάνε σχολείο».

Την Κυριακή στις 11 το πρωΐ στο σχολείο μετέβησαν ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ με τον βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα.  Ο κ. Μπαλαούρας ενημερώθηκε από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βρεί λύση.

Σήμερα το σχολείο θα είναι και πάλι κλειστό. Μόνο οι δάσκαλοι θα βρίσκονται μέσα, ελπίζοντας σε μια καλύτερη μέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις