Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (19.00) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο τη νίκη

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (19.00) το...

Για την εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο "Κουκούλι" τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα από τα ντέρμπι της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο φορμαρίσματος.

Συγκεκριμένα η Παναχαϊκή  προέρχεται από το θρίαμβο επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι και θέλει να συνεχίσει το δρόμο των επιτυχιών για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση εν όψει των πλέι άουτ.

Η Παναχαϊκή έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Αισιοδοξούμε να έχουμε καλή συνέχεια. Έγινε νέα αρχή στο Βραχάτι.

Ο Εθνικός είναι και αυτός πολύ φορμαρισμένος, έχει ενέργεια και περιμένω να γίνει δύσκολος αγώνας. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε τη νίκη. Θα είναι ένα σκαλοπάτι προς τη σωτηρία. Τις έχουμε ανάγκη. Μας δίνουν δύναμη».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και έχει στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του που ήδη μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνολικά 11 στο πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός ισοβαθμεί με τον Παμβοχαϊκό στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία στη μάχη της 4ης θέσης.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είναι μία δύσκολη αποστολή για έναν κρίσιμο αγώνα. Δεν θέλω άγχος για την 4αδα. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάζουμε. Δε μου λέει τίποτα η η νίκη της Παναχαϊκής επί του Παμβοχαϊκού. Είναι άλλος αγώνας. Θα παιχτεί καλό βόλεϊ. Η Παναχαϊκή έχει έμπειρους παίκτες

Σε πέντε αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγείται στις νίκες με 4-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής ο Νίκος Ρουμελιώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports