Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Πύργου: Μέρα παρα μέρα η εφημερία και στην Ορθοπεδική

Νοσοκομείο Πύργου: Μέρα παρα μέρα η εφημ...

Καθημερινή η εφημέρευση του Ορθοπεδικού Τμήματος

Με την προσθήκη ενός Επικουρικού Ορθοπεδικού από τον Φεβρουάριο διασφαλίστηκε η πλήρης εφημέρευση του Ορθοπεδικού Τμήματος σε καθημερινή βάση.

Ένας ακόμα στόχος που είχε τεθεί από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας επιτεύχθηκε και πλέον, το φαινόμενο να προσέρχεται ο ασθενής στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, να εξετάζεται από χειρουργό και να παραπέμπεται για ορθοπεδική εκτίμηση και διαχείριση στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, δεν θα ξανασυμβεί.

Έτσι, την ένδειξη «Δεν εφημερεύει το Ορθοπεδικό» δεν πρόκειται να την ξαναδούν οι ασθενείς και οι συνοδοί τους επισκεπτόμενοι το Νοσοκομείο Πύργου.

«Ο στόχος για την καθημερινή εφημέρευση του Ορθοπεδικού Τμήματος κατακτήθηκε με την προσθήκη ενός ακόμα Ορθοπεδικού. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο σχεδιασμό μας για την καθημερινή εφημέρευση όλων των τμημάτων της ΝΜ Πύργου» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι αδιανόητο οι ασθενείς και συνοδοί τους να επισκέπτονται τη ΝΜ Πύργου και να διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχουν ειδικότητες απαραίτητες για τη διαχείριση ενός επείγοντος περιστατικού.

Χωρίς να παραγνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στη καθημερινή μας λειτουργία, χτίζουμε γέφυρες εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους».

εφημερίδα Πρωινή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις