Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για σεμινάρια ρητορικής στην Πάτρα - Την παράσταση όμως έκλεψε η Ευγενία... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για σεμινάρια ρητορι...

Το Σαββατοκύριακο

Μπαράζ δημοσιεύσεων για την Πάτρα στα social media από τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά κυρίως από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου το Σαββατοκύριακο . Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εγκαινιάζοντας τον κύκλο ταχύρρυθµων σεµιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δηµιούργησε ο ίδιος το 1994, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο ρητορικής στο ξενοδοχείο Αστηρ.

Όσοι συµµετείχαν στα σεµινάρια αυτά µπόρεσαν να έρθουν σε επαφή µε µεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δηµιουργήθηκαν και εφαρµόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και να διδαχθούν την πρακτική τους στο σήµερα. Τα σεµινάρια απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυµούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλµατός τους να απευθύνουν δηµόσιο λόγο. Για το λόγο αυτό το σεµινάριο ήταν διαδραστικό: «Όλοι σηκώνονται στο βήµα και µιλούν».

Κατά την έναρξη του σεµιναρίου, οι συµµετέχοντες λαµβάνουν έναν φάκελο µε σηµειώσεις, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συµµετοχής. Λίγες ηµέρες αργότερα, λαµβάνουν µέσω email την οµιλία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight