Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας κέρδισε το σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αγοριών Νομού Αχαΐας

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας κέρδισε το σχολικό πρω...

Νίκησε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στον τελικό το 2ο ΓΕΛ Πάτρας με σκορ 1-0

Για 2η συνεχή χρονιά στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αγοριών Νομού Αχαΐας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, νικώντας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στον τελικό το 2ο ΓΕΛ Πάτρας  με σκορ 1-0.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μαντάς στο 18ο λεπτό, με ευθύβολο σουτ σε αντεπίθεση κατόπιν σέντρας  του Μπαρλά. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα την περσινή σχολική χρονιά και γράφει πλέον την δική του ιστορία,  αφού για την συνέχεια προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού που θα αντιμετωπίσει τον νικητή των σχολείων των νομών Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας.

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας παρουσιάστηκε στον αγώνα με χαραγμένο στην φανέλα το λογότυπο «ΝΤΑΓΙΟΥ» στην μνήμη του μέλους της ομάδος Γεωργίου Νταγιούκλα, στον οποίο και αφιερώνουν την νίκη τους.

2ο  ΓΕΛ (Κ. ΓΚΙΟΛΑΣ): Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Φωτόπουλος, Μυλωνάς, Αβραμόπουλος, Πουρνατζής, Παπαγεωργίου, Μακρόπουλος, Σοφιανός, Μάλλιαρης,  Τσαουρδάς.

7ο ΕΠΑΛ (Β. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ): Διαμαντόπουλος, Μαντάς, Κόλιας, Αθανασακόπουλος, Μπαρλάς, Τζαβάρας (Μπιτσάκου 60'), Καρπέτας, Κόρδας, Ταγαράς, Κολοβούρης (Ευαγγελόπουλος 69’), Χουντουλέσης (Κατσαρός 65’).

*Στη βασική φωτό ο Η. Μαντάς πανηγυρίζει το γκολ της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports