Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Η μακροχρόνιας επιρροής όψη αντίθεσης Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, προκαλεί αυτή την εποχή μεγάλη ανάγκη για ελευθερία, ανοίγματα και καινούργια πράγματα, και όντως μπορεί να προχωράτε σε ανοίγματα, όμως θα πρέπει να προσέχετε να μην γίνονται αυτά σπασμωδικά κι επιπόλαια, ειδικά μάλιστα και σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωθεί σε ακρότητες.

Ταύρος

Κορυφώνεται τώρα η μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα, ωστόσο υπάρχει αστάθεια σε αυτά τα ανοίγματα, τα οποία μπορεί να γίνονται απερίσκεπτα. Μια όψη που ωθεί σε υπερβολές και σε αμέλεια λόγω ανάγκης ελευθερίας, κι επηρεάζει αυτό θέματα υγείας κι εργασίας.

Δίδυμοι

Είναι μεν μια ενθουσιώδης επιρροή η αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που λειτουργεί σε πιο μακροχρόνιο πλαίσιο, και σας ωθεί αυτή την εποχή σε μεγάλα σχέδια και ανοίγματα, όμως με ξαφνικές αλλαγές ή με επιπόλαιο σχεδιασμό. Επίσης ωθεί σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, σε φιλίες και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Καρκίνος

Αρκετές υπερβολές αυτή την εποχή με την μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία σας ωθεί σε σπασμωδικές και επιπόλαιες κινήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Δίνει ενθουσιασμό για ανοίγματα, αλλά φροντίστε να έχετε καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων, ακόμα και συναισθηματικό.

Λέων

Μεγάλη η ανάγκη σας για ανοίγματα, ελευθερία και νέα πράγματα αυτή την εποχή με τη μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία προσφέρει αρκετή ενέργεια κι ενθουσιασμό, όμως μπορεί να προχωράτε σε ανοίγματα με αρκετή δόση επιπολαιότητας. Προσέξτε επίσης να μην λέτε πράγματα υπερβολικά και φανατικά.

Παρθένος

Είναι καιρός για οικονομικά ανοίγματα, αγορές κι επενδύσεις με τη μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία προσφέρει ευκαιρίες αυτή την εποχή, προσέξτε όμως να μην διαχειριστείτε τις ευκαιρίες ή τα ανοίγματα επιπόλαια και σπασμωδικά. Επίσης προσοχή στην απερισκεψία σε θέματα δανείων, χορηγιών, διατροφής, κληρονομικών, συντάξεων, κλπ.

Ζυγός

Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει τώρα μια μακροχρόνιας επιρροής όψη με τον απρόβλεπτο αλλά και προοδευτικό Ουρανό, η οποία αυτή την εποχή σας ωθεί σε μεγάλες αποφάσεις, ίσως ξαφνικές, σε μεγάλα επίσης ανοίγματα, ενώ προσφέρει ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο προσέξτε ιδιαίτερα τις βιαστικές, επιπόλαιες και σπασμωδικές κινήσεις.

Σκορπιός

Πρόοδος παρουσιάζεται αυτή την εποχή στα εργασιακά σας με την μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία προσφέρει ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένατε, ή βελτιώνει τις εργασιακές συνθήκες. Όμως μπορεί ασυνείδητα να κάνετε πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια που ίσως κοστίσουν – αυτό ισχύει ακόμα και σε θέματα υγείας.

Τοξότης

Μεγάλα σχέδια κάνετε αυτή την εποχή με τη μακροχρόνιας επιρροής όψη αντίθεσης Δία-Ουρανού, ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες και είστε πιο δημιουργικοί και με έμπνευση. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και να μην είστε απερίσκεπτοι, τόσο σε θέματα επιχειρηματικά, όσο και στα ερωτικά ή σε άλλα σχέδια και project.

Αιγόκερως

Η σύνεση του ζωδίου σας φαίνεται να σας έχει εγκαταλείψει σε ένα βαθμό αυτή την εποχή με τις πληθωρικές όψεις του Δία, ενώ τώρα κορυφώνεται η μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού, που αυτή τη περίοδο σας κάνει αρκετά επιπόλαιους και μπορεί να λειτουργείτε σπασμωδικά σε θέματα επαγγελματικά και σπιτιού/ακινήτων. Ανοίγονται ωστόσο και πόρτες.

Υδροχόος

Είστε αρκετά τυχεροί αυτή την εποχή, ειδικά τώρα που κορυφώνεται η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού, η οποία φέρνει ευκαιρίες και ανοίγει η ζωή σας, ίσως εκεί που δεν το περιμένατε. Αρκετές γνώσεις. Όμως χρειάζεται προσοχή ώστε να μην λειτουργείτε επιπόλαια και ανοιχτείτε πολύ.  Προσέξτε επίσης τα υπερβολικά λόγια και τον φανατισμό.

Ιχθύες

Στα οικονομικά σας αυτή την εποχή παρουσιάζονται απρόσμενες ευκαιρίες, με την μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία ωθεί σε ανοίγματα και σε σημαντικές αγορές, πωλήσεις ή επενδύσεις. Φροντίστε ωστόσο να μην είστε απερίσκεπτοι στα ανοίγματα αυτά και προσέξτε τις σπατάλες. Σπασμωδική διαχείριση θεμάτων δανείων, εφορίας, κλπ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being