Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όπου φύγει-φύγει..Αυξημένη φέτος η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας-Κάθε πέντε λεπτά λεωφορείο για Αθήνα- ΦΩΤΟ

Όπου φύγει-φύγει..Αυξημένη φέτος η κίνησ...

Έκτακτα δρομολόγια και από τον ΟΣΕ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2017 τελείωσε και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος παραδόθηκε στην πυρά για να γεννηθεί από τις στάχτες του ο διάδοχός του. Οι χιλιάδες επισκέπτες που άρχισαν να φτάνουν στην Πάτρα από την Πέμπτη, από χθες το απόγευμα παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής.Μετά την παρέλαση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας αναχωρούσαν λεωφορεία ανά πέντε ή δέκα λεπτά, ενώ σήμερα το πρωί απο νωρίς τα λεωφορεία αναχωρούσαν για την Αθήνα με συχνότητα πεντάλεπτου.

Μετά το μεσημέρι η κίνηση αναμένεται να είναι ακόμα πιο μεγάλη και τα λεωφορεί θα φεύγουν απανωτά σχεδόν, χωρίς πολλές φορές να χωρίζει τα δρομολόγια η απόσταση  του πεντάλεπτου ,αλλά κάτι λιγότερο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr από το ΚΤΕΛ, η επιβατική κίνηση φέτος παρουσιάστηκε αυξημένη σε σχέση με την περσινή.

'Εκτακτα δρομολόγια και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ενισχυμένα είναι τα δρομολόγια και του ΟΣΕ στη γραμμή Κιάτο -Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από την Παρασκευή ως και την Κυριακή στην Πάτρα έφτασαν από το Κιάτο περίπου 60 λεωφορεία , ενώ Καθαρά Δευτέρα και Τρίτη δρομολόγια από την Πάτρα για το Κιάτο θα εκτελούν 25 λεωφορεία την ημέρα.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενίσχυσε  τα δρομολόγια των τρένων το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, ενώ από την Πέμπτη 23/02/2017 έως και την Τρίτη 28/02/2017, ενισχύει τα δρομολόγια των λεωφορείων της στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα και αντίστροφα.

 

ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Κατά το εορταστικό τετραήμερο θα ισχύει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου και σήμερα Καθαρά Δευτέρα (27-2-2017): 15.00-21.00 για το ρεύμα εισόδου.

Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 21:00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις :

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

ε) Στην Εθνική Οδό  Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (χ.θ. 11+340) αυτής.

Όσο περνά η ώρα η κίνηση αυξάνεται.ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις