Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Κέφι και ευρηματικότητα στο παιχνίδι "Ευτυχείτε!!!"

Πάτρα: Κέφι και ευρηματικότητα στο παιχν...

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Εμπορικού συλλόγου Πατρών

Συνεχίζονται με επιτυχία οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Με πολύ κέφι, εφευρετικότητα και καρναβαλική διάθεση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23/2/2017, το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ…!!!» από την θρυλική ατάκα του Άλκη Στέα, στο οποίο συμμετείχαν πλέον των εκατό καταστημάτων με πλούσια δώρα, η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου, η Λέσχη Φίλων VESPA Αχαΐας και το Group 94 που γιορτάζει τα 30χρονα του. Το παιχνίδι διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης όπου και ανακοινώθηκαν οι νικητές ενώ όλοι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.

Σήμερα τελευταία Παρασκευή της αποκριάς, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συλλόγου, ξεκίνησε την περιοδεία της η καρναβαλική επιτροπή για την αξιολόγηση των καταστημάτων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας. Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας δίνεται η δυνατότητα να αναβιώνει αυτός ο θεσμός που εδώ και τόσα χρόνια έχει διατηρηθεί και πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών».

Απόψε το βράδυ όλοι οι συνάδελφοι έμποροι και φίλοι καταναλωτές είναι καλεσμένοι να περάσουν από την οδό Γεροκωστοπούλου για να διασκεδάσουν με τον ρυθμό της ορχήστρας ΠΑΤΡΕΥΣ, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το Σάββατο με αποκριάτικο χορό και πολύ κέφι με τη συμμετοχή του πληρώματος  94.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους εμπόρους ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Καθαρά Δευτέρα 27/2 αποτελεί εθιμοτυπική αργία και παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν αυτόν τον θεσμό.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Ρώρρος και τα Μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών εύχονται καλή αποκριά και καλές δουλειές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019