Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Άρχισαν να φωνάζουν οι μετανάστες και χάλασε η "δουλειά"- Δεν πήγαν τελικά στην Ιταλία

Πάτρα:Άρχισαν να φωνάζουν οι μετανάστες ...

Ο δράστης πήρε προκαταβολή το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ

Δέκα αλλοδαπούς σε επικαθήμενο φορτηγού «φόρτωσε» και έκρυψε άγνωστος δράστης, από την Αθήνα με σκοπό να τους μεταφέρει, μέσω της Πάτρας στην Ιταλία. Ο δράστης παρέλαβε το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ αλλά οι υπάλληλοι της μεταφορικής που άνηκε το φορτηγό ανακάλυψαν τους 10 αλλοδαπούς και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Πατρών.

Η Ασφάλεια αναζητεί το δράστη που κατηγορείται για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και απόπειρας διευκόλυνσης εξόδου από της Χώρα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επιβίβασε και απόκρυψε σε επικαθήμενο φορτηγού, δέκα αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής, μέσω του Λιμένα Πατρών, στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστος αλλοδαπός δράστης, πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχή της Αττικής,  αφού έλαβε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ από κάθε αλλοδαπό, τους επιβίβασε σε επικαθήμενο, αναφέροντάς τους ότι θα μεταφερθούν στην Ιταλία.

Το φορτηγό με το επικαθήμενο κατέφθασε στις (21-2-2017) σε χώρο στάθμευσης εταιρείας μεταφορών στην Πάτρα, όπου και στάθμευσε. Χθες (22-2-2017) το βράδυ υπάλληλος της εταιρείας μεταφορών, άκουσε φωνασκίες να προέρχονται από το επικαθήμενο και ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των αλλοδαπών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπλοκές μεταναστών στην Ακτή Δυμαίων, έξω από το νέο λιμάνι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις