Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ με ισοπαλία στην Γερμανία

Europa League: Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ ...

Ο δικέφαλος του βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Σάλκε

Με «ψηλά το κεφάλι» αποχαιρέτησε ο ΠΑΟΚ το Europa League. Μετά το «βαρύ» 0-3 της Τούμπας από τη Σάλκε στο πρώτο αγώνα των «32», ο «δικέφαλος του Βορρά» απέσπασε 1-1 στην «Βέλτινς Αρίνα» από τους «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Ο Σοπφ στο 23΄ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά μετά με το αυτογκόλ του Νάστασιτς διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Την παράδοση που τον θέλει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέχισε ο ΠΑΟΚ, κρατώντας το αήττητο στη "Veltins Arena".

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα απίστευτο μέταλλο στα παιχνίδια του επί γερμανικού εδάφους αφού έχει χάσει μόνο μια φορά πριν από 36 χρόνια (2-0 το 1981 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης). Για να το πετύχει χρειάστηκε και την τύχη στο φινάλε.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν ήταν πιο αποτελεσματική και λίγο πιο προσεκτική σε ορισμένες από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν ίσος προς ίση την Σάλκε γιατί ήταν πιο αθλητικός (περισσότερη ενέργεια, καλύτερα τρεξίματα), σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας.

Γκολ: Σεπφ 23΄ / Νάστασιτς (αυτογκόλ) 25΄

Σάλκε (Μ. Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Χέβεντες, Γκάις, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (Κέρερ 84΄), Τσούπο-Μοτίνγκ (Γκορέτσκα 56΄), Χούντελαρ, Σεπφ, Νάστασιτς, Νάλντο (Μπαντστούμπερ 72΄).

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μυστακίδης (Ενρίκε 63΄), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα (Μπίσεσβαρ 69΄), Κουλούρης, Κάμπος (Πέλκας 78΄).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ για το θαύμα κόντρα στην Σάλκε

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports