Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Ευτυχείτε" απόψε και κερδίστε 100 δώρα από τους εμπόρους! Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στην αγορά

Πάτρα:"Ευτυχείτε" απόψε και κε...

Και παρέλαση ιστορικών αυτοκινήτων

Η αγορά της Πάτρας τις τελευταιες ημέρες έχει μπει…δυναμικά  στο επίκεντρο των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων όχι μόνο με τον διαγωνισμό βιτρίνας που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αύριο Παρασκευή, αλλά και με τη φιλοξενία πολλών street performance σε κεντρικούς δρόμους, κεράσματα με τοπικά εδέσματα, παράσταση καραγκιόζη κ.α. καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας που ισχύει ο διαγωνισμός.

Μια έκπληξη θα περιμένει σήμερα τους καρναβαλιστές που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρου με τίτλο «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» που διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος Πατρας. Στις 6 το απόγευμα που θα ξεκινήσει η μετάδοση των θεμάτων του παιχνιδιού και μέχρι τις 9 το βράδυ, θα δίνονται στοιχεία στους συμμετέχοντες καταναλωτές-καρναβαλιστές να αναζητούν στοιχεία σε καταστήματα ή σημεία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Όσοι βρίσκουν το αναζητούμενο στοιχείο θα κερδίζουν και μια σακουλα με δώρα προσφορά καταστημάτων της πόλης.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και πομπή ιστορικών αυτοκινήτων από το συλλογο ΕΛΙΑ

Την Παρασκευή το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του εμπορικού συλλόγου περιλαμβάνει την αξιολόγηση για το διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, στο τηλέφωνο 2610273257 ή στο e-mail [email protected]

Τέλος, το Σάββατο 25/2/2017 το group 94 συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και σκορπίζει κέφι και καρναβαλικούς ρυθμούς από τις 20.00 – 22.00.

Οι φετινές εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη συμμετοχή της  ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου), τον Σύλλογο Κλασσικής Βέσπας και το Καρναβαλικό Πλήρωμα 94.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις