Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ήττα στο φινάλε για την Εθνική γυναικών στην Ολλανδία

Πόλο: Ήττα στο φινάλε για την Εθνική γυν...

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε με 10-9 στα πλαίσια των προκριματικών του World League

Ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Εθνική Γυναικών από την Ολλανδία στην επιστροφή του Γιώργου Μορφέση στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η ελληνική ομάδα έχασε 10-9 από τις "τουλίπες" στο Νίφερνταλ, σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του World League, έπεσε από την κορυφή του ομίλου και πλέον έχει λίγες πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική είχε πολλά αμυντικά προβλήματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και βρέθηκε να χάνει 4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 7-4 λίγο πριν λήξει το ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, οι διεθνείς βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και με σερί 4-0 "γύρισαν" το ματς παίρνοντας προβάδισμα 8-7 στα τέλη του τρίτου οκταλέπτου.

Η Ολλανδία ισοφάρισε και το παιχνίδι έγινε? θρίλερ, όπως και το αντίστοιχο των δύο ομάδων στον Πειραιά το Νοέμβριο. Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, καθώς το γκολ της Ντε Γκράαφ έδωσε τη νίκη στις "οράνιε" με 10-9 και τις ανέβασε στην κορυφή του ομίλου με 5 βαθμούς, έναντι 4 της Ελλάδας και 3 της Ρωσίας (που έχει ένα ματς λιγότερο).

Η Εθνική για να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση θα πρέπει να νικήσει στο Αστραχάν τη Ρωσία, στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, υπό την προϋπόθεση όμως ότι οι Ρωσίδες θα έχουν νικήσει ενδιάμεσα την Ολλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 1-3, 2-1

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Αρνο Χάβενγκα): Άαρτς, Σμιτ 3, Νταγκ. Χένεε, Φαν Ντερ Σλόοτ, Αμαρ. Χένεε, Στόμπχορστ 2, Κούλχαας 1, Σλέικινγκ, Φαν Ντερ Γκράαφ 1, Φαν Τόορν 1, Κλάασεν 1, Γιούστρα 1, Βίλεμς

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Ελευθεριάδου, Μαργ. Πλευρίτου, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πάτρα, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Ξενάκη, Χρ. Διαμαντοπούλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Δεύτερο ντεμπούτο Μορφέση στην εθνική απέναντι στην Ολλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports