Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων και η Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας

Στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων και η Λα...

Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας εκφράζει την συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη που διώκεται γιατί εφάρμοσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με αυτό τον τρόπο δεν διευκόλυνε δράσεις της Χρυσής Αυγής.

Η Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη της αλληλεγγύης χωρίς κανένα διαχωρισμό φυλής, εθνότητας, φύλου ή οτιδήποτε άλλο που κάνει κάθε συνάνθρωπό μας ξεχωριστό ή διαφορετικό. Είναι για αυτό το λόγο που στέκεται κάθετα απέναντι σε κάθε είδους φασιστικό λόγο και πρακτική. Η Χρυσή Αυγή έχει αποκαλυφθεί στη συνείδηση του κάθε προοδευτικού, δημοκράτη και σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη ως μία καθαρά μισαλλόδοξη, βίαιη, δολοφονική και φασιστική οργάνωση. Αυτό έχει αποδειχθεί και αναδειχθεί από πλήθος ερευνών, μαρτυριών αλλά και τραυματικών εμπειριών που σημάδεψαν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εγκαλεί η Χρυσή Αυγή τον Δήμαρχο Πατρέων για το «δικαίωμά της» να χρησιμοποιήσει δημοτικούς χώρους για την μαύρη προπαγάνδα της! Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο έκαναν το ελάχιστο ενδεδειγμένο χρέος τους απέναντι στην φασιστική οργάνωση.

Η Λαϊκή Αλληλεγγύη έχει συναντηθεί ήδη με την πόλη της Πάτρας στους δρόμους και τον αγώνα της αλληλεγγύης για κάθε συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται και δεν θα μπορούσε να λείπει από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα που στηρίζει αυτή την απόφαση των αιρετών συλλογικών οργάνων της πόλης. Χαιρετίζουμε αυτό το κύμα συμπαράστασης και καλούμε σε επαγρύπνηση και ακόμα μεγαλύτερη δράση για αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις