Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου "Ζωή Γλυκιά"

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικ...

Παρέστη και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην γεμάτη από φίλους και μέλη του αίθουσα του cafe DECK, στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πατήρ Περικλής εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του για τη συνέχιση του σημαντικού έργου του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο κος Λίβανος Ανδρέας Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Ν.Ι.Ν,  η κα Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος κα Στεφανάκη Αγγελική  του συλλόγου Άλμα Ζωής Πάτρας, η κα Αδαμαντία Δημοπούλου Γενική Γραμματέας του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, η  κα Πολυκρέτη Κατερίνα Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας ,ο κος Σπηλιόπουλος Χρήστος Πρόεδρος και η κα ΝΙκολακοπούλου Βάσω  Γενική Γραμματέας του συλλόγου Το Φωτεινό Αστέρι, όπου όλοι έκοψαν από ένα κομμάτι της πίτας δίνοντας ευχές για τη νέα χρονιά !

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τίμησαν με έπαινο και τα παιδιά - μέλη του που εισάχθηκαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τη χρονιά 2016!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως θερμά όλους όσους βοηθούν για να υλοποιηθούν οι στόχοι του και οι εκδηλώσεις του και όλους όσους προσέφεραν τα δώρα για τη  λαχειοφόρο αγορά και φυσικά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που είναι δίπλα του σε κάθε του προσπάθεια.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι η Βασιλική Γούλα και γραμματέας ο Γεώργιος Λουκάκης.

Τα τηλ/fax στο σύλλογο είναι: 6934030028 /2610362127.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις