Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόψε το 1ο live του “The Voice of Greece” - Ρίχνεται στη μάχη των cross battles η Πατρινή Μαίρη Μητρούλια

Απόψε το 1ο live του “The Voice of Greec...

Από τους 16 διαγωνιζόμενους θα περάσουν στον ημιτελικό οι 8

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ξεκινήσουν τα συναρπαστικά όπως προμηνύεται, live του “The Voice of Greece” στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ.

Απόψε Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 22.00 θα μεταδοθεί το πρώτο live του The Voice, όπου το κοινό θα απολαύσει στη φάση των cross battles τα 16 πρώτα αστέρια που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις και κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα ο καθένας, θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Η «κόντρα» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αφορά και στους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τις φωνές της ομάδας τους στον τελικό.

Για 1η φορά, μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των cross battles.

Το φαντασμαγορικό show θα ξεκινήσει με τους τέσσερις λαμπερούς τραγουδιστές - κόουτς να τραγουδούν μαζί στη σκηνή.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν απόψε οι: Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Κασσιανή Λειψάκη, Χρύσα Χρύσου και Τόνυ Βλάχος.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι: Κέλλυ Ντούλια, Γιάννης Παντελαίος, Faith Erthe και Billie Isak.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Bαγγέλης Τσακνάκης, Μαίρη Μητρούλια, Ελευθερία Παπαμιχαήλ και Δίωνας Κουμπούρας.

*Να θυμίσουμε πως η 18χρονη Μαίρη Μητρούλια είναι από την Πάτρα και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει από την έως τώρα πορεία της φτάνοντας με το ταλέντο και φρεσκάδα της έως τα live. Στην προηγούμενη φάση των Knockouts τραγούδησε Νατάσα Μποφίλιου και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές.

Τέλος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Κυδωνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Έλενα Αρτενιάν και Παναγιώτης Χατζήπαπας.

Από τους αρχικά 128 παίκτες λοιπόν έχουμε κατέβει στους 32 και απομένει αν δούμε ποιοι θα περάσουν στον ημιτελικό.

Παρουσιαστής του σώου είναι ο απολαυστικός Γιώργος Καπουτζίδης.

*Να προσθέσουμε ακόμα πως όταν ολοκληρωθεί το 1ο cross battles θα έχουν απομείνει 8 διαγωνιζόμενοι. Αυτοί, μαζί με ακόμη 8 διαγωνιζόμενους που θα προκριθούν από το 2ο cross battles – που θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 – θα περάσουν στον ημιτελικό.

Μόνο ένας θα είναι ο νικητής στον Μεγάλο τελικό όπου θα κερδίσει το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS-ΕΜΙ -Universal καθώς κι ένα αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight