Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάθοδο στην Πάτρα με τα τρακτέρ ετοιμάζουν οι αγρότες-Μπλόκο το απόγευμα στην Πατρών-Κορίνθου-Συνεδριάζουν απόψε στη Δυτ. Αχαϊα

Κάθοδο στην Πάτρα με τα τρακτέρ ετοιμάζο...

Οι επόμενες κινήσεις των αγροτών

Μετά τα μπλόκα στις εθνικές οδούς οι αγρότες της Αχαϊας ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά και στις…πόλεις με τα αγροτικά τους μηχανήματα. Οι Αγρότες της Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν και απόψε το τρίωρο μπλόκο επί της Νέας Εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγιου (18.30-21.30), ενώ το πρωί αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη Λάρισα όπου συνεδριάζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Μπλόκων προκειμενου  να καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγροτοκτηνοτρόφοι  του Αιγίου έχουν έρθει σε επικοινωνία με αυτούς του κάμπου της Δυτικής Αχαϊας , οι οποίοι συνεδριάζουν απόψε για να αποφασισουν αν τελικά θα αποκλείσουν με τα τρακτέρ που έχουν παρατάξει στη Πατρών Πύργου το δρόμο. Οι αγρότες από τα δυο άκρα του νομου, επιχειρουν να προσυνεννοηθούν τις κινητοποιήσεις και τα πιθανά μπλόκα, ενώ οργανώνουν και κάθοδο στο κέντρο της Πάτρας και του Αιγίου όπου σχεδιάζουν να αποκλείσουν εφορίες και άλλες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις