Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μια Νύχτα Ακόμα

Μια Νύχτα Ακόμα

Γράφει ο Σπύρος Μαραγκός

…..  Σε καταριέμαι να μην μπορείς να κλάψεις, η καρδιά σου να γίνει πέτρα, η ψυχή σου να χάσει την χαρά της, την ώρα που το σώμα μου θα γερνάει. Μόνο σε ικετεύω να μου δώσεις, μια νύχτα έρωτα, ζητώ μόνο μια νύχτα ακόμα, για να με ξεγελάσεις πάλι…….

Μόνο και μόνο για να ξεγελάσει τον εαυτό του. Να τον κοροϊδέψει. Να τον πείσει ότι ο έρωτας μπορεί να νικήσει ακόμα και την ίδια την φύση, την ίδια την ζωή. Ψευδαίσθηση; Μοναξιά στο κόκκινο; Ανάγκη για αποδοχή; Ίσως απλά δικαίωμα στο όνειρο.  Στο όνειρο που ξέρει πως θα χαθεί μόλις ανοίξει τα μάτια του. Μόλις η αυγή θα τρυπήσει τις γρίλιες του παραθύρου. Στο όνειρο που θα σβήσει σαν το σύννεφο που χάνεται από τον ουρανό και γίνεται στην γη σταγόνες βροχής. Είναι η στιγμή που ο χρόνος λυγίζει τον έρωτα. Η ύλη υπερισχύει του πνεύματος. Το σώμα καταρρέει, δεν αντέχει πια και παρασύρει μαζί του και την ψυχή. Η σάρκα γερνάει, ζαρώνει, φθείρεται. Η καρδιά όμως αντιστέκεται. Θέλει να ζήσει, να νιώσει, να συνεχίσει να ερωτεύεται. Θέλει να αγαπήσει και ζητά να αγαπηθεί. Αγωνίζεται. Παλεύει. Βασανίζεται. Τελικά τα χρόνια δεν συγχωρούν μόνο η καρδιά μπορεί να συγχωρεί.

Είναι στιγμές που τα τραγούδια σου τρυπούν την ψυχή με τις ουτοπίες ή την στήριξη τους. Πορεία εναλλασσόμενη, έτσι απλά για να σε κρατά σε εγρήγορση, γνωρίζοντας ότι δεν σου έχει μείνει τίποτα πια για να καταρρίψεις τα επιχειρήματα τους, να καταρρίψεις τα λόγια τους.  Μόνο κλαις σιωπηλά για όλα αυτά που δεν έζησες και που τόσο ήθελες να ζήσεις. Όταν η αναπνοή σου μυρίζει αλκοόλ κάπου εκεί κοντά ο Έρωτας γελάει για όσα σου στέρησε για καλό ή κατά λάθος.

Οι στίχοι είναι από το τραγούδι της Yasmin Levy με τίτλο “Una noche mas”

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις