Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τα μέλη της Πρότασης εκοψαν την πίτα τους

Πάτρα:Τα μέλη της Πρότασης εκοψαν την πίτα τους

Δείτε ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ για έναν άλλο τρόπο ζωής» στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Σαρανταπόρου 20).

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, το  Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης, τα στελέχη, οι εμψυχωτές και οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με δεκάδες φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους της εκπαίδευσης, φορείς της πόλης, αρωγούς, γονείς, παιδιά και γείτονες, μέσα σε μια ζεστή και γεμάτη παλμό ατμόσφαιρα, νέα, εντυπώσεις, όμορφες στιγμές και συναισθήματα από το έργο του φορέα τη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι φορέων της πόλης από το Πανεπιστήμιο, την Εκπαιδευτική Κοινότητα,   Κοινωνικούς Φορείς και Συλλόγους. Στους χαιρετισμούς των  τοποθετήθηκαν πάνω στη διαχρονικότητα, τη σημαντικότητα και τη μεγάλη αξία των προγραμμάτων πρόληψης που υλοποιούνται από την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ». Ταυτόχρονα επεσήμαναν την  αναγκαιότητα ενίσχυσης  και υποστήριξης αυτού του έργου  που επιτελείται  στην πρόληψη, την προαγωγής υγείας,  την συλλογικότητα και την ποιότητα ζωής.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κίνησης,  κ. Ανδρέας Σαμοθρακίτης, αναφέρθηκε στο δυναμικό του φορέα –εθελοντές, εργαζόμενους, μέλη, αρωγά μέλη-  που αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριας δύναμης για την πορεία του έργου του. Ακολούθησε μία σύντομη παρουσίαση του πλούσιου έργου του φορέα από την Γεν. Γραμματέα, κα Ελένη Κοττά Μπαλαδάκη.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος της Κίνησης κ. Βασίλης Πασσάς, στον ιδιαίτερα συγκινητικό χαιρετισμό  του, έστειλε ένα μήνυμα αναστοχασμού της ευθύνης μας ως ενεργοί πολίτες για την ατομική και συλλογική μας  πορεία.

Ιδιαίτερη στιγμή, η τιμητική βράβευση της κας Ουρανίας Αλεξοπούλου, καθηγήτριας εφαρμογών Κοινωνικής Εργασίας, με το κομμάτι του «Εθελοντισμού» της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, για την πολύτιμη παρουσία της και προσφορά της στην Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» από την αρχή λειτουργίας του φορέα  μέχρι σήμερα.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία των παιδιών του προγράμματος ΠΡΟ-ΝΟΙΑ του Κ.Δ.Α. που με την βοήθεια των εμψυχωτριών τους και  του γονέα μουσικού κου Γιώργου Κοτανίδη  τραγούδησαν σύγχρονα τραγούδια με νόημα.

Τα  συμβολικά κάλαντα της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ»   που τραγουδήθηκαν στην συνέχεια  από τα μέλη του Δ.Σ. τα στελέχη και τα παιδιά του ΠΡΟ-ΝΟΙΑ, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο  στην εκδήλωση, η οποία  ολοκληρώθηκε  με την κλήρωση 7 έργων ζωγραφικής,  προσφορά πατρινών καλλιτεχνών για την οικονομική ενίσχυση του έργου του φορέα.

Με την πεποίθηση ότι η αληθινή ατομικότητα - το ΕΓΩ - βρίσκεται ριζωμένη στο Όλον - το ΕΜΕΙΣ - και ότι το μέλλον μας εξαρτάται από το αν αισθανόμαστε σαν μέρος αυτού του ΟΛΟΥ, η Κίνηση « ΠΡΟΤΑΣΗ» υποδέχεται την νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις