Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τα προβλήματα της καθημερινότητας συνεχίζονται

Τα προβλήματα της καθημερινότητας συνεχίζονται

Του Θεόδωρου Ξυλιά

Τα προβλήματα της καθημερινότητας συνεχίζονται. Η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, είναι αποκρουστική σε συνοικιακούς κυρίους δρόμους. Αφού προτεραιότητα και αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι, οι κεντρική δρόμοι και όχι περιοχές του Κέντρου, (για παράδειγμα, Αγ. Διονύσιος, Αγ. Σοφία, Αγ. Βαρβάρα, Αγ. Τριάδα κ.α.), ή στον διευρυμένο Δήμο της Πάτρας από τα Καμίνια έως τη Ροδινή όπου οι δρόμοι είναι καταστραμμένη.

Εργολαβία που βρίσκετε σε εξέλιξη για τη συντήρηση των οδοστρωμάτων, στα πλαίσια υλοποίησης της συμβατικής υποχρέωσης, τις ημέρες του έντονου χειμώνα με τις βροχές προέβει στις παραπάνω εργασίες, με αποτέλεσμα να διαλύεται η άσφαλτος και οι δρόμοι να παρουσιάζουν πάλι απαράδεκτη εικόνα.

Με αποτέλεσμα, ο Δήμος σε αυτή την οικονομική κρίση θα υποχρεωθεί, για μια φορά ακόμη και, προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές, να δαπανήσει και άλλα χρήματα από το υστέρημα του Πατραϊκού λαού.

Επίσης, με την ολοκλήρωση κατασκευής της Νέας Εθνικής οδούς, στο τμήμα από Ροδινή έως Ρίο, ακόμη και στην υλοποίησης του έργου συλλογής οβριών, από την εταιρεία που κατασκευάζει το δρόμο, οι αποδέκτες οβριών, ρέμα-χείμαρροι-ποτάμια, σε πολλά σημεία που διέρχονται μέσα από τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες  προς τη θάλασσα δεν είναι οριοθετημένα- καθαρισμένα και περιφραγμένα, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος πλημύρας και καταστροφής των περιουσιών των δημοτών μας.

Τέλος με τα παραπάνω καλείται η Δημοτική Αρχή να παρέμβει τώρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις