Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017:Μια εβδομάδα διαφορά από τις ενδοσχολικές που θα προηγηθούν-"Δεν είναι δραματικό"λέει ο Υπουργός Παιδείας

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017:Μια εβδομάδα...

Ηδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις με καταλήψεις λυκείων

Φέτος, για πρώτη φορά οι πανελλήνιες θα διενεργηθούν μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις γεγονός που έχει εγείρει διαμαρτυρίες από τους γονείς αλλά και από τους  μαθητές που προχώρησαν ήδη σε καταλήψεις σχολικών μονάδων.

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου τόνισε χθες σε δηλώσεις του:

«Πρέπει πια να αρχίσουμε να αποδραματοποιούμε το θέμα των πανελληνίων εξετάσεων. Δεν θεωρώ ότι προκαλείται κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ήταν δική μας θέση αλλά και αίτημα των εκπαιδευτικών, η σχολική χρονιά να παραταθεί και να μετακινηθεί η ημερομηνία των Πανελλαδικών. Δεν θα αλλάξουμε λοιπόν γνώμη σχετικά με τη νέα ημερομηνία. Αν το κάναμε θα ακυρώναμε τον παιδαγωγικό χαρακτήρα, που πιστεύουμε ότι έχει η θέση μας. Άλλωστε δεν πρόκειται για κάποια τρομερή αλλαγή.

Οι μαθητές θα έχουν έξι με εφτά μέρες ανάμεσα στις δύο εξεταστικές περιόδους για να προετοιμαστούν. Όσο για τις διαμαρτυρίες, το θεωρώ αρνητικό το γεγονός ότι ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι δρομολογείται κάτι, οι αντιδράσεις εκδηλώνονται την ώρα που είναι να γίνει η αλλαγή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις