Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι δασικοί χάρτες στο επίκεντρο της σύσκεψης στην Αποκεντρωμένη με τον Γιώργο Σταθάκη-Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Περιβάλλοντος στην Πάτρα

Οι δασικοί χάρτες στο επίκεντρο της σύσκ...

Σειρά συναντήσεων

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Πάτρα και θα έχει συναντησεις με φορείς της περιοχής.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση παρουσία του γραμματέα Διονύση Παναγιωτόπουλου και του δασάρχη Αντώνη Καταρτζόπουλου.

Αντικείμενο της σύσκεψης οι νέοι δασικοί χάρτες που αναρτήθηκαν σήμερα και με τους οποίους σύμφωνα με το υπουργείο θα γίνονται ευκολότερα όλες οι διαδικασίες όπως οι πράξεις χαρακτηρισμού με ηλεκτρονικό κι αυτόματο τρόπο.

Τον Υπουργό συνοδεύουν ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος.

 

Αμέσως μετά ο Υπουργός θα μεταβει στη διεύθυνση δασών που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Στις 12.30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτρα.

Στις 13.30 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, ενώ στις 17.00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τη διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με την πολιτική ομιλία που θα κάνει στην ανοιχτή εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις