Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η παράταξη "επανεκκίνηση" με 6 νέους αρχιτέκτονες κατεβαίνει στις εκλογές του νέου ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αχαΐας

Η παράταξη "επανεκκίνηση" με 6...

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 29/1 στην αίθουσα του ΤΕΕ από 10 το πρωί έως 19.00 το απόγευμα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, οι αρχιτέκτονες θα πραγματοποιήσουν σε επίπεδο νομού Αχαΐας, αρχαιρεσίες, επιλέγοντας το νέο Διοικητικό τους Συμβούλιο. Ανάμεσα στις παρατάξεις, που υπέβαλαν υποψηφιότητα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, είναι και η ομάδα «επανεκκίνηση».

Η Μάγδα Κυριάκου, ο Θάνος Μπαλαφούτης, ο Παναγιώτης Παπαλεξάτος, ο Νίκος Τζελέπης, ο Αντρέας Τζίνης και η Παρθενόπη Χρυσανθοπούλου, 6 νέοι αρχιτέκτονες - ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στην Πάτρα, είναι οι υποψήφιοι της ομάδας «επανεκκίνηση».

Πρόκειται για 6 νέους επιστήμονες, με την πεποίθηση ότι η εξωστρεφής παρουσία του συλλόγου Αρχιτεκτόνων στο νομό Αχαΐας, η αλληλεπίδραση και η συνέργεια του συλλόγου με τα μέλη του και την κοινωνία, η διενέργεια δράσεων που ξεπερνούν το πεδίο της θεωρητικής προσέγγισης και τολμούν την πρακτική εφαρμογή και η ενίσχυση της «εταιρικής ταυτότητας» του συλλόγου, αρκούν για να διεκδικήσει και να κατοχυρώσει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας μία ισχυρή θέση στα πολιτισμικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

*Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΔΕ) στην Τριών Ναυάρχων, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις