Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοψία σε Ολυμπία Οδό και σιδηροδρομικά έργα σήμερα από τον Υπουργό Υποδομών

Αυτοψία σε Ολυμπία Οδό και σιδηροδρομικά...

Το πρόγραμμα Χρήστο Σπίρτζη

Τα έργα του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπία Οδός» και του σιδηροδρομικού άξονα Κιάτο - Πάτρα θα επιθεωρήσει, σήμερα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης θα επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών στα δύο έργα, ξεκινώντας από τη δυτική έξοδο της σήραγγας Μελισσίου, (σιδηροδρομικό τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη) στις 13:00 το μεσημέρι.

Στην συνέχεια, το απόγευμα , θα φθάσει στην Πάτρα όπου θα έχει κομματική σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη του κόμματος από την Αχαΐα γύρω στις 8 το βράδυ, ενώ στις 6.30 υπολογίζεται οτι θα έχει σύσκεψη  με φορείς στο ΤΕΕ.

Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα του υπουργού Υποδομών δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο σίγουρα φαίνεται πως είναι τα ραντεβού του με τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη αύριο Τετάρτη.

Από εκεί πέρα τόσο ο ίδιος όσο και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δεχθεί δεκάδες αιτήματα από Φορείς κι εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης τα οποία εξετάζονται και εκ μέρους του κ. Σπίρτζη γίνεται προσπάθεια να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες συναντήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest ο κ. Σπίρτζης δεν θα είναι ο μόνος Υπουργός που θα έρθει στην Αχαΐα μέσα στην εβδομάδα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την Παρασκευή αναμένεται στο Αίγιο ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης. Ο κ. Σταθάκης αναμένεται να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Αιγιάλεια στο πλαίσιο της τριήμερης (27-28-29 Ιανουαρίου) πανελλαδικής εξόρμησης για την συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η επίσκεψη Σταθάκη αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο Τρίτη.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις