Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Με διάθεση για δουλειά ξεκινά η εβδομάδα, με την Σελήνη απ’ το εργατικό ζώδιο της Παρθένου να κάνει τη μέρα παραγωγική, ενώ το θετικό της τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσφέρει μια επαγγελματική ενίσχυση. Ωστόσο προσέξτε τα παρασκήνια και τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς, όπως και τις κριτικές γενικά. Ενασχόληση με υγεία ή διατροφή.

Ταύρος

Έμφαση στα ερωτικά και στα παιδιά δίνει σήμερα η Σελήνη. Μια μέρα σχετικά πιο ανέμελη και δημιουργική. Αίσθημα ανανέωσης, Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι εντάσεις, τόσο με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο, όσο και με φίλους ή γνωστούς ή με επαφές σας στο διαδίκτυο, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εριστικό.

Δίδυμοι

Κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα είναι στραμμένη η προσοχή σας σήμερα. Η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα πολεμικό, γι’ αυτό προσέξτε τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις, τόσο με τους δικούς σας, όσο και με άτομα εξουσίας ή γενικά στον επαγγελματικό χώρο. Επικρατεί ο εγωισμός. Προσέξτε επίσης βιασύνες κι ατυχήματα.

Καρκίνος

Ζωηρή κι επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Αρκετές μετακινήσεις. Η αντίθεση Σελήνης-Άρη εφιστά την προσοχή σε εντάσεις στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους. Ενισχυτικοί οι συνεργάτες και ο σύντροφος ωστόσο.

Λέων

Οικονομικά άγχη ή ταλαιπωρίες είναι πιθανά σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Άρη, ενώ επίσης θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς, τόσο γύρω από οικονομικά θέματα, όσο και στα ερωτικά – πιθανές και ζήλιες ή κτητικές τάσεις. Αποφύγετε βιαστικές αγορές. Ωστόσο δεν πάνε άσχημα τα έσοδα, ενώ και στα εργασιακά υπάρχει μια ενίσχυση.

Παρθένος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι η εβδομάδα ξεκινά δραστήρια κι εξωστρεφώς, ενώ θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Η αντίθεσή της με τον ανταγωνιστικό Άρη ωστόσο, εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις κι εντάσεις, κυρίως με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Αποφύγετε τον εγωισμό και τη βιασύνη.

Ζυγός

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα στην οποία θα κλείσετε κάποιους κύκλους ή θέματα, κάτι όμως που δεν αναμένεται να γίνει εύκολα, γιατί η αντίθεσή της με τον Άρη προκαλεί ταλαιπωρίες, αλλά και εντάσεις ή άγχη στο χώρο δουλειάς. Επίσης προσέξτε την διατροφή και την υγεία σας – πιθανές φλεγμονές.

Σκορπιός

Έμφαση στους φίλους δίνει σήμερα η Σελήνη, ίσως δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ενώ είναι και μέρα δικτύωσης, τόσο μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media, όσο και με συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Η αντίθεση Σελήνης-Άρη βέβαια κάνει εύφλεκτο το κλίμα και ίσως παρουσιαστούν εντάσεις στις παραπάνω σχέσεις και στα ερωτικά.

Τοξότης

Έντονη αναμένεται η σημερινή μέρα, λόγω της πολεμικής αντίθεσης Σελήνης-Άρη, η οποία αναμένεται να σας “τρέξει”, τόσο λόγω κάποιων υποχρεώσεων, επαγγελματικών ή άλλων, όσο και λόγω σπιτιού. Προσέξτε τις εντάσεις με την οικογένεια και με άτομα εξουσίας, ή στον επαγγελματικό χώρο γενικά. Αποφύγετε βιασύνες και προσοχή σε ατυχήματα, πονοκεφάλους, φλεγμονές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η αντίθεσή της με τον πύρινο Άρη εφιστά τη προσοχή σε ταλαιπωρίες ή εντάσεις στα παραπάνω, αλλά και στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Ωστόσο, το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα προσφέρει αίσθημα αναγέννησης κι ενδυνάμωση.

Υδροχόος

Ένας άγχος οικονομικό δεν λείπει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Άρη, η οποία είναι πιθανό να φέρει και ταλαιπωρίες σε πληρωμές και σε διάφορες συναλλαγές ή ρυθμίσεις. Προσέξτε τους οικονομικούς αλλά και τους ερωτικούς ανταγωνισμούς. Αναλάβετε καλύτερα τον έλεγχο της ζωής σας αντί να ζητάτε απ’ τους άλλους να το κάνουν.

Ιχθύες

Κοινωνική μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει αρκετά έντονο το κλίμα στις σχέσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην προκαλείτε με τον τρόπο σας. Τάση για πονοκεφάλους, φλεγμονές, ατυχήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being