Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Έξοδος στα Περιβόλια για Ολυμπιακό

Σούπερ Λίγκα: Έξοδος στα Περιβόλια για Ολυμπιακό

Παιζει με Πλατανιά

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο οι εξ αναβολής συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής, εκτός του παιχνιδιού ΑΕΛ-ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η έξοδος του Ολυμπιακού, ο οποίος θα παίξει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά του Γιώργου Παράσχου, που προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες και διανύει περίοδο φόρμας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στα Χανιά χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμό τους, αφού ο Ντα Κόστα έχει φύγει για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Μποτία επιλέχθηκε να μείνει εκτός για τεχνικούς λόγους.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και οι άλλες δύο συναντήσεις του Σαββάτου, στις οποίες ο Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Καυτανζόγλειο» και η Βέροια τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι γηπεδούχοι είναι οι ουραγοί της κατηγορίας και δεν έχουν περιθώριο εντός έδρας απωλειών απέναντι σε αντίπαλους με το ίδιο κίνητρο, γι΄ αυτό και πολύ επικίνδυνους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

15:00 Ηρακλής-Κέρκυρα

17:15 Βέροια-Λεβαδειακός

19:30 Πλατανιάς-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports