Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Η ερμηνεύτρια Δάφνη Ζουρνατζή που ξεκίνησε από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, σ' ένα προσωπικό live

Πάτρα: Η ερμηνεύτρια Δάφνη Ζουρνατζή που...

Την Παρασκευή στις 21.30 στην Ποικίλη Στοά

Αυτή την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 το γνώριμο στέκι της Ποικίλης Στοάς, στην Ρ. Φεραίου και Παντανάσσης στην Πάτρα, φιλοξενεί το πρώτο μουσικό live για τον άρτι αφιχθέντα νέο χρόνο!

Η Δάφνη Ζουρνατζή, μία από τις ομορφότερες νέες φωνές στην Ελλάδα, έρχεται στην αγαπημένη γωνιά της Ποικίλης Στοάς για ένα μοναδικό live με τη συνοδεία πιάνου από τον Κυριάκο Ορθοδόξου! Θα μας τραγουδήσει και θα την απολαύσουμε σε ένα επιλεγμένο ρεπερτόριο με ιδιαίτερες και αγαπημένες μελωδίες μόνο για την Ποικίλη Στοά, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Λίγα λόγια για την Δάφνη Ζουρνατζή:

Η Δάφνη Ζουρνατζή είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία ενώ καταλυτικό ρόλο στην διαδρομή της ήταν η συμμετοχή της στην Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» όπου έπαιξε μαντολίνο και τραγούδησε σε συνεργασία με πάρα πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Μάλιστα σε συναυλία της Ορχήστρας στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο Πατρών, η Δάφνη Ζουρνατζή είχε χειροκροτηθεί θερμά από το κοινό και όλοι ρωτούσαν να μάθουν το όνομα της.

Σήμερα βρίσκεται στον καινούριο δίσκο του Γ. Μαρκόπουλου και πολύ πρόσφατα ξεκίνησε τη γνωριμία της με το Αθηναϊκό κοινό μέσα από εμφανίσεις της. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και με την κιθάρα ενώ παράλληλα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής σε σχολείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα την συνοδεύσει ο Κυριάκος Ορθοδόξου στο πιάνο.

https://www.facebook.com/dafni.zoyrnatzi

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
Ώρα Έναρξης 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Ποικίλη Στοά, Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα

*Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας του live είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life