Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε το πολυώροφο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας-Ξεκινά η παράδοση του κτιρίου-Ποιες κλινικές θα μεταφερθούν πρώτες-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δείτε το πολυώροφο του Νοσοκομείο...

Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

Μετά από πολλά σταμάτα ξεκίνα και οχτώ χρόνια μετά τον μεγάλο σεισμό της Πάτρας, το πολυώροφο κτίριο του ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας είναι έτοιμο και παραδίδεται.

Η διαδικασία ξεκινά σήμερα και αναμένεται να διαρκέσει 15 περίπου μέρες σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πάτρα:Ξεκινά τη Δευτέρα η παράδοση του πολυόροφου του "Αγίου Ανδρέα" - Δύσκολη υπόθεση η μεταφορά με το νοσοκομείο σε λειτουργία

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο "Ο Ιπποκράτης" αναφέρει ότι η διαδικασία της παράδοσης ξεκινά με καθυστέρηση κι επισημαίνει την ανάγκη να λειτουργήσει άμεσα το .Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την 22/12/16, με σχετική  ανακοίνωσή μας, γνωστοποιούσαμε στους Συναδέλφους μας αλλά και στον λαό της περιοχής μας, την ολοκλήρωση των εργασιών του 7ορόφου κτιρίου, την ολοκλήρωση ενός έργου πολύ σημαντικού και καθοριστικού για την Υγεία της περιοχής μας, ενός έργου που ίσως κατ΄ αποκλειστικότητα πιστέψαμε στην ολοκλήρωσή του και που χάριν της επιμονής μας μπορούμε να πούμε ότι γίνεται πραγματικότητα.

Αυτό λοιπόν το έργο, που πέρασε από χίλια κύματα, έφθασε επιτέλους στο σημείο της παράδοσης-παραλαβής, μιας παραλαβής με το κλειδί στο χέρι όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες που συνημμένα σας κοινοποιούμε, μια διαδικασία πού με μια 15νθήμερη καθυστέρηση ξεκινάει την Δευτέρα 9/1/17 και όπως εκτιμούμε θα διαρκέσει 15 περίπου ημέρες.

Εμείς λοιπόν οι Εργαζόμενοι που πιστέψαμε σ΄ αυτό το έργο και παλέψαμε επίμονα για την ολοκλήρωσή του, κρατώντας το ζωντανό όλο αυτό το μεγάλο διάστημα από τον σεισμό της 8ης του Ιούνη του 2008 μέχρι και σήμερα, αλλά και όλοι όσοι  στήριξαν αυτήν την υπόθεση, όπως  η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και όχι μόνον

Φυσικό επόμενο είναι αφουγκραζόμενοι κυρίως τον λαό της περιοχής μας που ταλαιπωρείται αφάνταστα από την σεισμόπληκτη λειτουργία μας και όχι μόνον και λαμβάνοντας σοβαρά  υπ΄ όψιν μας την απαράδεκτη κτιριακή κατάσταση του 409, να επιδιώξουμε αμέσως μετά την παράδοσή του και τον καθαρισμό του να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ και η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του, που είναι εφικτή και θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν από το καλοκαίρι του 2015 οι κυβερνώντας  λάμβαναν υπ΄ όψιν τους  τις πάμπολλες και συνεχείς παρεμβάσεις μας.

Εν αναμονή λοιπόν και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστούν οι παρεμβάσεις μας και οι κινητοποιήσεις μας, κάτι που μας έχει απασχολήσει ήδη στο Δ.Σ του Σωματείου, όπου έχουμε πάρει και σχετικές ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τυχόν κωλυσιεργίες".

Όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr πρώτα θα μεταφερθούν στο ανακαινισμένο κτίριο η Παθολογική και η Καρδιολογική ενώ σε δεύτερο στάδιο θ΄ακολουθήσει η μεταφορά του 409 και του Νοσημάτων Θώρακος.

 

Πάτρα: Έτοιμο το πολυώροφο κτίριο του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας", οκτώ χρόνια μετά τον σεισμό

Τον Ιανουάριο η σταδιακή λειτουργία του πολυώροφου ... - Thebest.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις