Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Για το καλό ποδαρικό ο Παναιγιάλειος-Υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία

Φούτμπολ Λιγκ: Για το καλό ποδαρικό ο Πα...

Στις 3:00 μ.μ στο δημοτικό Στάδιο Αιγίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Λαμία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Από τη τελευταία προπόνηση απουσίαζαν οι Ρέλλας και Καζβιρόπουλος (έχουν πυρετό), οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, δεν υπολογίζονται στα πλάνα τού Δημήτρη Σπανού για την σημερινή αναμέτρηση.

Σήμερα το πρωί (11π.μ.) οι «μελανόλευκοι» θα γευματίσουν στο εστιατόριο της ομάδας, στα Σελιανίτικα, και στη 1μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 3μ.μ. (θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη διαδικτυακή πλατφόρμα «afa.stream») και θα την διευθύνει ο Νίκος Πουλημάς (Σύνδεσμος Κέρκυρας), με βοηθούς του τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας) και Σπύρο Χουλιάρα (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής τής αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Κακρίδης από τον Σύνδεσμο Κορίνθου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Μέσω live streaming ο αγώνας με την Λαμία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports