Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέο zen city στο κέντρο της Πάτρας με υπευθυνη την Χριστίνα Σκιαδαρέση - Κοινοποιήστε και κερδίστε ένα χαλαρωτικό μασάζ και μια θεραπεία σώματος

Νέο zen city στο κέντρο της Πάτρας με υπ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον νέο χώρο ομορφιάς στον πεζόδρομο της Κανάρη

Μετά το Zen της Ηρώων Πολυτεχνείου, άνοιξε μέσα στις γιορτές το ...αδελφάκι του, ο νέος χώρος ομορφιάς, το Zen City, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που το έκανε να ξεχωρίζει και να αγαπηθεί, όχι μόνο από τις γυναίκες αλλά και από τους άνδρες. Με επικεφαλής την Χριστίνα Σκιαδαρέση, με σπουδές αισθητικής στην Αγγλία στο βιογραφικό της καθώς και στο ΤΕΙ Αθηνών, το Zen City, είναι από τους πιο καλαίσθητους χώρους ομορφιάς στο κέντρο της Πάτρας.

Με το πετρόλ να κυριαρχεί παραπέμποντας σε μαροκινές αναφορές, την μπαμπού επένδυση στους τοίχους να σε ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη, το ατμοσφαιρικό αίθριο να μας δίνει υποσχέσεις lounge ανάπαυλας μόλις ο καιρός το επιτρέψει, ο χώρος είναι ζεστός, διατηρώντας στοιχεία της αρχιτεκτονικής του όπως το μωσαϊκό στο πάτωμα. Την διάσκοσμηση επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Έμπυ Σπαθή - Κατσαράκη.

Ο χώρος έχει δύο επίπεδα, όπου μπορείτε να απολαύσετε από μασάζ και θεραπείες σώματος, μέχρι μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, περιποίηση φρυδιών, τατού φρυδιών, μακιγιάζ, ενώ μπορείτε να προσφέρετε και ένα gift voucher.

Το Zen City βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κανάρη 25 (ανάμεσα στε Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου). Τηλ. 2610336946 / 6951403822.  www.zenspacity.gr/

Για το νέο ξεκίνημα το thebest.gr και το Zen City προσφέρουν ένα μασάζ χαλαρωτικό και μια θεραπεία σώματος frangipani body and face peeling. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 κάντε δημόσια κοινοποίηση το θέμα με τίτλο:" Νέο zen city στο κέντρο της Πάτρας με επικεφαλής την Χριστίνα Σκιαδαρέση - Κοινοποιήστε και κερδίστε ένα χαλαρωτικό μασάζ και μια θεραπεία σώματος" από την σελίδα του thebest.gr στο facebook (The Best Portal).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight