Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 25ης Μαρτίου- Μεγάλες ζημιές, απεγκλωβίστηκε κοπέλα

Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 25ης Μαρ...

Επιτόπου έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής

20:52 Έσβησε, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr, η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα στην οδό 25ης Μαρτίου 81, πίσω ακριβώς από τον Ιερό Ναό της Παντάνασσας στην Πάτρα. Μέσα στο διαμέρισμα την ώρα του συμβάντος βρισκόταν κόσμος και οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να βγάλουν από το οίκημα μια κοπέλα.

Στο 5άρι διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές καθώς κάηκαν δύο δωμάτια. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή 4 Πυροσβεστικά, μεταξύ των οποίων και ένα κλιμακοφόρο όχημα, ενώ την επιχείρηση συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ.

 

20:30 Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πάτρα ξέσπασε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο διαμέρισμα διαμένουν δύο φοιτήτριες ενώ την ώρα που το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα στο σπίτι ήταν μια κοπέλα η οποία κατάφερε να βγει γρήγορα χωρίς να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν 4 Πυροσβεστικά Οχήματα οι άνδρες της οποίας δίνουν μάχη με τις φλόγες. Μέχρι τώρα οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου είναι πολύ μεγάλες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως όλα ξεκίνησαν από σόμπα που χρησιμοποιούσαν οι ένοικοι για να ζεσταθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις