Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Μέρα με αρκετές υποχρεώσεις πιθανές, αλλά θα μπορέσετε να οργανώσετε τα πράγματα και τη ζωή σας. Το πρωί δεν λείπουν κάποια πρόσκαιρα απρόοπτα και ορισμένες υπερβολικές αντιδράσεις. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα βοηθά θέματα επαγγελματικά και υποχρεώσεων να τακτοποιηθούν άνετα, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν επιβοηθητικά. Μια όψη που φέρνει και πνευματική ανάταση.

Ταύρος

Αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με έμφαση στα ταξίδια και σε διάφορες περιπέτειες. Έμφαση επίσης στο διάβασμα, τη συγγραφή και την πνευματική σας ζωή. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα προσφέρει μαγευτικές εμπειρίες στα ταξίδια σας και όμορφες στιγμές με τις παρέες σας και μέσα σε ομάδες. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας αλλά και κατανόησης.

Δίδυμοι

Μια μικρή αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να γίνει σήμερα το πρωί. Κατά τ’ άλλα η μέρα θα είναι κάπως εσωστρεφής. Ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα παίζει γεφυρωτικό και διευκολυντικό ρόλο, τόσο για τα επαγγελματικά σας και για την τακτοποίηση διάφορων υποχρεώσεων, όσο και για ζητήματα οικονομικά.

Καρκίνος

Κοινωνική μέρα, με αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια πρόσκαιρα απρόοπτα ή ξαφνικές αλλαγές, τόσο σε συναντήσεις, όσο και στα επαγγελματικά σας. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα ωστόσο προσφέρει σήμερα μαγευτικές στιγμές, στα ταξίδια σας ή με τον σύντροφο, ενώ αναπτερώνει την ψυχολογία και την πνευματική σας κατάσταση.

Λέων

Θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές και λεπτομέρειες σήμερα, αν και το πρωί ίσως υπάρξει μια αλλαγή προγράμματος ή και κάποια απρόοπτα στα ταξίδια σας. Έμφαση και σε θέματα διατροφής και υγείας. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα υπόσχεται όμορφες ερωτικές στιγμές, ενώ διευκολύνει και θέματα εργασιακά αλλά και τις καθημερινές δουλειές σας.

Παρθένος

Ευχάριστη και διασκεδαστική η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε ελεύθερο χρόνο και να κάνετε ωραία πράγματα. Ευκαιρία για εκδρομές, εξόδους, παιχνίδι αλλά και φλερτ. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα δε, προσφέρει ονειρικές ερωτικές στιγμές και απογειώνει τον ρομαντισμό, ενώ γεφυρώνει κενά στις σχέσεις σας με τα παιδιά και με τους άλλους γενικά.

Ζυγός

Το πρωί προσέξτε ορισμένα απρόοπτα και κάποιες απότομες συμπεριφορές. Κατά τ’ άλλα η μέρα θα είναι σχετικά ήσυχη, και θα δώσει έμφαση στην οικιακή σας ζωή. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα απαλύνει τα συναισθήματα και τις οικογενειακές σχέσεις, ενώ φέρνει και διευκολύνσεις σε θέματα εργασιακά αλλά και σε άλλες καθημερινές δουλειές.

Σκορπιός

Μια κινητική και πιο ανάλαφρη μέρα, με διάφορες συναντήσεις αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν ορισμένες ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας και κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα ωστόσο, φέρνει όμορφες ρομαντικές στιγμές έρωτα και τέχνης, ενώ γλυκαίνει την επικοινωνία.

Τοξότης

Ορισμένα οικονομικά απρόοπτα μπορεί να υπάρξουν σήμερα το πρωί, ή έκτακτα έξοδα. Ξεκινά με λίγη ψυχρότητα η μέρα. Έμφαση σε θέματα αγορών, πωλήσεων, πληρωμών. Η θετική γωνία Ήλιου-Ποσειδώνα όμως σήμερα μαλακώνει τον ψυχικό σας κόσμο και προσφέρει στιγμές οικιακής θαλπωρής, ασφάλειας κι απόλαυσης, ενώ βελτιώνει τις σχέσεις με την οικογένεια.

Αιγόκερως

Μια δραστήρια μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σας ωθεί σε πρωτοβουλίες, ενώ παίρνετε και κάποιες αποφάσεις. Το πρωί δεν λείπουν ορισμένες υπερβολές αλλά και κάποια απρόοπτα. Η θετική γωνία Ήλιου-Ποσειδώνα ωστόσο σήμερα, προσφέρει μαγευτικές στιγμές στις βόλτες και στα ταξίδια, αλλά ωραίες ώρες και με τους συγγενείς σας.

Υδροχόος

Με διάθεση για ησυχία, απομόνωση και περισσότερο ύπνο είναι πιθανό να σας έχει η σημερινή μέρα, στην οποία επίσης κάνετε απολογισμούς και κλείνετε και ορισμένα θέματα. Το πρωί προσέξτε απρόοπτα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα την τέχνη και τον διαλογισμό, ενώ είναι γόνιμη και για τα οικονομικά.

Ιχθύες

Είναι πιθανό το πρωί να παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα – προσέξτε και τις σπατάλες. Μια κοινωνική μέρα, με συναντήσεις με φίλους και με γνωστούς, ή με συμμετοχή σε ομάδες διάφορες. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα προσφέρει ρομαντισμό, καλλιτεχνική έμπνευση αλλά και ωραίες στιγμές με τις παρέες σας. Κάνετε σχέδια, ονειρεύεστε το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being