Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πού έκαναν Χριστούγεννα Μπάρμπα, Κούγιας, Σπυροπούλου και δεκάδες Πατρινοί; Το... brunch της παρουσιάστριας- ΦΩΤΟ

Πού έκαναν Χριστούγεννα Μπάρμπα, Κούγιας...

«Βούλιαξε» από κόσμο η ορεινή Βοιωτία

Στην «Μύκονο του χειμώνα», την κοσμοπολίτικη Αράχωβα πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων πολλοί Έλληνες Celebrities από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάματος, της μουσικής και γενικά του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Μεταξύ πολλών άλλων το thebest.gr εντόπισε την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα η οποία παρά την ηλικία της παραμένει εντυπωσιακή, τον γνωστό ποινικολόγο και αθλητικό παράγοντα Αλέξη Κούγια ο οποίος χαιρόταν να τον αποκαλούν «πρόεδρο» και χαιρετούσε εγκάρδια τους πάντες, τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» που τραγούδησαν ανημερα τα Χριστούγεννα σε νυκτερινό μαγαζί, καθώς και την παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα η Κωνσταντίνα, ένα μήνα μετά το δημόσιο καυγά της με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό κατά τη διάρκεια του οποίου του έσκισε τα ρούχα, εμφανίστηκε στην Αράχωβα με μια φίλη της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr η παρουσιάστρια έκανε αρκετές εμφανίσεις στο χειμερινό ορεινό θέρετρο και την επομένη των Χριστουγέννων απόλαυσε, συνοδευόμενη από την πανέμορφη φίλη της, το brunch της στο “La Sapin”.

Η Κωνσταντίνα φαινόταν κουρασμένη αλλά ευδιάθετη και παρήγγειλε ομελέτα (μόνο με τα ασπράδια), χυμό πορτοκάλι και γαλλικό καφέ.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο των Χριστουγέννων η Αράχωβα βούλιαξε στην κυριολεξία από κόσμο με όλα τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής να είναι ασφυκτικά γεμάτα. Ανάμεσα στους επισκέπτες και δεκάδες Πατρινοί-Αχαιοί που ξεχώριζαν, μεταξύ άλλων, και από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους (ΑΧ…).

Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν τους έκανε την χάρη αφού δεν υπήρχε χιόνι, παρά μόνο πολύ ψηλά στον Παρνασσό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight