Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραμένουν άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στην Πάτρα- Πότε θα ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός – ΦΩΤΟ

Παραμένουν άδεια τα ράφια των σούπερ μάρ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Τουλάχιστον οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί

Στον «αέρα» βρίσκονται ακόμα τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στην Πάτρας καθώς παρά την συμφωνία που έχει υπάρξει, σε κεντρικό επίπεδο, με τον Σκλαβενίτη για την εξαγορά τους, στην ουσία η θετικές εξελίξεις δεν έχουν φθάσει ακόμα μέχρι την αχαϊκή πρωτεύουσα. Έτσι η κατάσταση που επικρατεί στα ράφια της αλυσίδας είναι αποκαρδιωτική και μάλιστα έχει χειροτερέψει τις τελευταίες ημέρες.

Δύσκολα βρίσκει κανείς τα προϊόντα που χρειάζεται καθώς οι προμήθειες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα με αποτέλεσμα τα ράφια (όχι όλα είναι η αλήθεια) να παραμένουν άδεια. Η κίνηση μέσα στα καταστήματα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, ο τζίρος έχει πέσει κατακόρυφα και οι εργαζόμενοι αγωνιούν για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η απάντηση που λαμβάνουν είναι ότι ο ανεφοδιασμός των σούπερ μάρκετ θα ξεκινήσει από τις αρχές του νέου έτους. Στα θετικά πάντως καταγράφεται το γεγονός ότι, παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί, οι υπάλληλοι πληρώνονται κι έτσι δεν θα κάνουν μαύρα Χριστούγεννα.

(Η φωτογραφία είναι σημερινή από σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στην Πάτρα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις