Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ρ.Α.Π. Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη": Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της ανεπέρκειας και της μιζέριας της δημοτικής πλειοψηφίας

"Ρ.Α.Π. Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη":...

Με αφορμή τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΠ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη" με αφορμή την συζήτηση για τον προϋπολογιμό και το τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΠ για το έτος 2017, αναφέρει τα εξής: "Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες και ακροατές στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ της ανεπάρκειας και της μιζέριας της δημοτικής πλειοψηφίας στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού  και του τεχνικού προγράμματος του 2017.

Με πανομοιότυπα εισηγητικά κείμενα των υπηρεσιακών παραγόντων, κύρια δε του προέδρου του Δ.Σ., που για όλα φταίει η κυβέρνηση, σαν να είναι δουλειά του Τσίπρα η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης 50 χιλιομέτρων από τους καρκινογόνους αμιαντοσωλήνες είτε η θρυλούμενη επέκταση του βιολογικού καθαρισμού, στην καλύτερη των περιπτώσεων μετά από μια 4ετία, είτε ακόμη η μη ένταξη περσινών έργων σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Οι συμπολίτες των περιοχών του τέως Δήμου Ρίου μπορούν να περιμένουν καμαρώνοντας το ολοκληρωμένο αλλά ανενεργό δίκτυο αποχέτευσης, ενώ ήδη έχουν επιβληθεί πρόστιμα από την Περιφέρεια για την κακή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Με τους γνωστούς λαϊκισμούς, εν ονόματι της υπεράσπισης των λαϊκών στρωμάτων, αδυνατούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις στη μη δημιουργία έστω και μια νέας θέσης εργασίας (ενώ οργιάζουν οι αναθέσεις και οι εργολαβίες) αξιοποιώντας το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο για τις δημοτικές υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (απελευθέρωση μόνιμων προσλήψεων Υ.Ε. και Δ.Ε.) πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, τη στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών τους εγκαλεί (Δήμο Πατρέων και ΔΕΥΑΠ μαζί με άλλους Δήμους και επιχειρήσεις) για τη μη ανταπόκριση υλοποίησης αυτής της δυνατότητας!!!

Ένας προϋπολογισμός τυφλοσούρτης που για να ισοσκελιστεί βαφτίζει το κρέας ψάρι με αυθαιρεσίες και χωρίς καμία αναλυτική συγκριτική απεικόνιση αλλά για αυτό, ....όρεξη να έχουμε να κάνουμε αναμορφώσεις !!!!

Η δημοτική αρχή Πελετίδη, και στη ΔΕΥΑΠ, εξακολουθεί να προτάσσει την κομματική και στείρα αντιπολιτευτική της συμπεριφορά για «να έχει να λέει» χωρίς να προτείνει πλαίσιο δράσης.

Οι συμπολίτες μας αρκετών περιοχών του δήμου μας, δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν και τη νέα χρονιά εκτεταμένες διακοπές νερού, αλλά θα μπορούν να παρακολουθούν και τη νέα χρονιά τις ιδεοληψίες της δημοτικής αρχής που αφορούν το φράγμα Πείρου-Παραπείρου με την άρνηση σύστασης διαδημοτικού φορέα διαχείρισης.

Η δημοτική αρχή Πελετίδη  χωρίς κανένα όραμα  διαχειρίζεται απλά μια στοιχειώδη καθημερινότητα, αλλά δεν είναι καθόλου φειδωλή σε λεκτικές κορώνες  απέναντι στους κακούς που είναι όλοι οι άλλοι εκτός του ΚΚΕ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις