Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Και επίσημα παρελθόν από τη Σιόν ο Γκέκας

Ποδόσφαιρο: Και επίσημα παρελθόν από τη ...

Όπως ανακοινώθηκε

Παρελθόν και επισήμα αποτελεί από χθες για τη Σιόν ο Φάνης Γκέκας. Ο πρόεδρος του ελβετικού συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντέν, σε δηλώσεις του τόνισε:

«Λύθηκε το συμβόλαιο του Φάνη Γκέκα. Αυτός μου το ζήτησε, διότι είναι 36 ετών και θέλει να παίζει κι όχι να κλείσει την καριέρα του στον πάγκο. Εγώ δεν ήθελα να του κλείσω τον δρόμο».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γκέκας έχει ήδη «κλείσει» στη Σιβασπόρ, όμως ο Κονσταντέν δήλωσε άγνοια: «Δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει πια, αφού το συμβόλαιο του με εμάς λύθηκε».

Οπως και να έχει πάντως, ο Λαρισαίος επιθετικός αλλάζει ποδοσφαιρικό... περιβάλλον για 15η φορά στην καριέρα του! Εννοείται ότι είναι αριθμός-ρεκόρ για οποιονδήποτε Ελληνα ποδοσφαιριστή έχει παίξει στο εξωτερικό, καθώς ξεκίνησε από την ΑΕΛ και στη συνέχεια πέρασε από την Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό.

«Μετανάστευσε» πριν από δέκα χρόνια, το καλοκαίρι του 2006 και έκτοτε βρίσκεται μονίμως στο εξωτερικό με σταθμούς τη Γερμανία (Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα Βερολίνου, Αϊντραχτ) την Αγγλία (Πόρτσμουθ), την Τουρκία (Σαμσουνσπόρ, Ακχισάρ, Κονιασπόρ, Εσκισεχιρσπόρ) και πλέον την Ελβετία (Σιόν).

Στη διαδρομή αυτή έχει φορέσει τη φανέλα 14 διαφορετικών ομάδων, με τη Σιβασπόρ να γίνεται η 15η αλλά και η 5η της τουρκικής Λίγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκέκας: "Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Παναχαϊκή"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports