Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κοίτα να δεις Αλέξη...

Κοίτα να δεις Αλέξη...

του Ανδρέα Τζουραμάνη

Κοίτα να δεις Αλέξη...

Πώς κατάφερες να δημιουργήσεις πλεόνασμα ώστε εσύ σήμερα ξεδιάντροπα να καυχάσαι ότι βοηθάς τους χαμηλοσυνταξιούχους, δίνοντας τους δώρο ένα επίδομα άπαξ.

Η μικρή μου επιχείρηση δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας και φέτος θα κάνει τζίρο 1.300.000 ευρώ. Ο ΕΟΠΥΥ μας χρωστάει 430.000 ευρώ (δηλ. 1/3 του τζίρου της εταιρείας). Θαυμάσια!

Επιπλέον το 2016 η μικρή μου επιχείρηση πλήρωσε φόρο 177.000 ευρώ γιατί εσύ αύξησες το συντελεστή φορολογίας από 26% σε 29% και το ποσοστό προκαταβολή χρήσης από το 80% στο 100%. Με το προηγούμενο καθεστώς ( συντ. φορολ. 26% & προκαταβολή χρήσης 80%) θα πλήρωνε 156.000 ευρώ. Έλαβες λοιπόν 21.000 ευρώ περισσότερα! Το 2017 όμως δεν έχεις να λάβεις αλλά να δώσεις αφού τα πήρες προκαταβολικά πέρυσι… εκτός και αν ψηφίσεις νόμο για νέα αύξηση συντελεστή φόρου και προκαταβολή χρήσης. Θαυμάσια!

Αυτή λοιπόν την κατάσταση βιώνουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν την ραχοκοκολιά της Ελληνικής Οικονομίας. Με αυξήσεις φόρων και μη απόδοση των οφειλόμενων προς τις επιχειρήσεις να είσαι βέβαιος ότι η κατάρρευση είναι προ των πυλών!

Εσύ και η κυβέρνηση σου δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτεστε. Είναι πασιφανές ότι δεν πάει άλλο! Τι να κάνουμε; Σας έδωσε την ευκαιρία ο Ελληνικός λαός και δεν μπορέσατε να την αξιοποιήσετε. Μας οδηγείτε στο βυθό! Εκεί δεν θα σας ακολουθήσουμε.Τα μισά να μην είχατε κάνει από αυτά που κάνατε θα ήμασταν ευχαριστημένοι! Σηκωθείτε φύγετε!

Υ.Γ) Αλέξη και κάτι ακόμα, τον χαμηλοσυνταξιούχο πατέρα μου δεν θα τον ξανακοροϊδέψεις. Το πέτυχες μια φορά τον Γενάρη του 2015 με τα χυδαία ψέματα σου. Εκτέλεσες, έχοντας πλήρη επίγνωση, τη χυδαιότερη προεκλογική εκστρατεία στην νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου που στόχευε στο θυμικό κι όχι στη λογική των απλών ανθρώπων. Γι’ αυτό θα τιμωρηθείς σκληρά από την πραγματικότητα της ζωής!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις