Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Κ.Δ.Α.Π Με Α. "Άμπετ Χασμάν" γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα για τα Α.Μ.Ε.Α.

Το Κ.Δ.Α.Π Με Α. "Άμπετ Χασμάν"...

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα για τα Α.Μ.Ε.Α, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία "Άμπετ Χασμάν" του Κοιν. Οργανισμού του Δήμου Πατρέων πραγματοποίησε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Εκεί τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π Με Α. μαζί με τα παιδιά του σχολείου πραγματοποίησαν διάφορες δράσεις, τις οποίες είχαν προετοιμάσει οι εκπαιδευτές του Κ.Δ.Α.Π. Με Α. με τις οποίες δράσεις τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου ενημερώθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν πάνω στα θέματα για τα Α.Μ.Ε.Α. και την διαφορετικότητα, ενώ γνωρίστηκαν τα παιδιά καλύτερα μεταξύ τους και διασκέδασαν παίζοντας.

Επίσης προβλήθηκε Power Point με τις δράσεις του Κ.Δ.Α.Π. Με Α. "Άμπτετ Χασμάν". Την εκδήλωση "έντυσε" μουσικά η χωροδία του Κ.Δ.Α.Π Με Α..

Τέλος σύντομους χαιρετισμούς για την σημασία της ημέρας απεύθηναν η προισταμένη του Κ.Δ.Α.Π Με Α. "Άμπετ Χασμάν" κ. Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα και ο Διευθηντής του 61ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ανδρέας Φίλιας!

Το Κ.Δ.Α.Π. Με Α. "Άμπετ Χασμάν" θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθηντή κ. Ανδρέα Φίλια και τους εκπαιδευτές του 61ου Δημοτικού Σχολείου για την φιλοξενεία τους και αγαστή συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις