Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τα παιδιά σε Άνω και Κάτω Αλισσό

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τα παιδ...

Τι ετοιμάζει ο Σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος"

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος", για να τιμήσει την παγκόσμια ήμερα ημέρα του παιδιού, διοργανώνει την 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και από ώρες 11.00 έως 13.30 μια μεγάλη παιδική γιορτή με δράσεις δρώμενα και αθλητικές ασκήσεις, συνοδευόμενες με πολύ χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια στις δυο κεντρικές πλατείες των χωριών μας στον Άνω και Κάτω Αλισσό, όπου σε συνεργασία με την ΑΧΑΓΙΑ 82, τμήμα στίβου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του χωριού μας, θα χαρίσουν στους μικρούς φίλους λίγες ώρες όμορφης διασκέδασης.

Ακόμα ο Σύλλογος ενημερώνει τα παιδάκια του χωριού ότι την περιοχή θα επισκεφθεί το ξωτικό του Αγίου Βασίλη και θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά δωράκια για τα Χριστούγεννα.

Να μην λείψει κανείς ραντεβού την Κυριακή στις δυο πλατείες των χωριών μας στον Άνω και Κάτω Αλισσό.

Τέλος συμμετέχουνστο κάλεσμα των προέδρων των χωριών  στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου σήμερα Τετάρτη, 7 Δεκέμβρη, στον Κάτω Αλισσό και 10 Δεκέμβρη ημέρα Σάββατο στον Άνω Αλισσό.

Θα συμμετέχουμε με την χωροδία μας, όπου θα τραγουδήσουν και στις δυο πλατείες χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς και με ένα μικρό μπαζάρ χειροποίητων κατασκευών του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις