Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Κολομβία-Συνετρίβη αεροσκάφος με 72 επιβάτες ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές της Chapecoense-Υπάρχουν επιζώντες!

Τραγωδία στην Κολομβία-Συνετρίβη αεροσκά...

Συναγερμός στις αρχές

Αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν 72 άνθρωποι συνετρίβη στην Κολομβία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν νεκροί, αλλά άγνωστο ακόμη πόσοι. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί ζωντανοί 6  άνθρωποι και έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.

Το αεροσκάφος της εταιτίας Lamia, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνετρίβη εξαιτίας έλλειψης καυσίμων περίπου στις 10:15 (τοπική ώρα) στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union κοντά στο Μεντεγίν.

Μέχρι στιγμής, έχουν ανασυρθεί 6 τραυματίες από το σημείο της συντριβής, σύμφωνα με τον αρχηγό της πυροσβεστικής της La Union. Δυο ελικόπτερα έχουν ήδη "σηκωθεί" για να ερευνήσουν από αέρος την περιοχή και να αναζητήσουν επιζώντες.

Ανάμεσα στους επιβάτες του αεροπλάνου ήταν και οι παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας Chapecoense, που ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν. Προορισμός του αεροπλάνου ήταν το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρδοβα στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κολομβίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις