Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε η δίκη για τους οδηγούς που προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δυο φοιτήτριες

Δυτική Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε η δίκη για τ...

Τον Ιανουάριο του 2014 στα Μάλγαρα

Με ανάρτησή του στο Facebook  ο δικηγόρος των επιβατών του μοιραίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Κορδόσης ενημερώνει  για τα αποτελέσματα της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των οδηγών του λεωφορείου και της νταλίκας που ενεπλάκησαν στο τραγικό τροχαίο του Ιανουαρίου του 2014.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δικηγόρου Ν. Κορδόση:

«Με συνολική ποινή φυλακίσεως 12,5 χρόνων καταδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου που τον Ιανουάριο του 2014 συνεπεία μιας άκρως εγκληματικής οδηγικής του συμπεριφοράς προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης συγκρουσθείς με σφοδρότητα επί παρανόμως σταθμευμένης στην Εθνική οδό νταλίκας, ο οδηγός της οποίας επίσης καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλακίσεως 12,5 χρόνων.

Δυτική Ελλάδα:Η "επιστολή" της 22χρονης αδικοχαμένης Ειρήνης σε μικρούς μαθητές και η προσφορά που συγκινεί στη μνήμη της-Μοιράστηκαν σχολικά είδη σε 146 παιδιά...

Από το τραγικό αυτό τροχαίο ατύχημα θανατώθηκαν δύο νεαρές φοιτήτριες από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και τραυματίστηκαν άλλες είκοσι που είχαν εμπιστευθεί την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη με το υπεραστικό λεωφορείο.»

πηγη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις