Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Μπούκαραν σε αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα και δεν άφησαν όρθιο τίποτα! Έκλεψαν μηχανήματα 10.000 ευρώ, δίκυκλα και 5.000 μετρητά!

Πάτρα:Μπούκαραν σε αποθήκη με γεωργικά μ...

Η αστυνομία ψάχνει τους δράστες

Δεν άφησαν τίποτα στην αποθήκη στην οποία εισέβαλαν χθες το βράδυ οι άγνωστοι δράστες. Άρπαξαν γεωργικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη συγκομιδή ελαιοκάρπου, ελαιοραβδιστικά, πάγκο συγκομιδής κ.α αξίας τουλάχιστον 10 χιλιάδων ευρώ, τα δυο μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στο χώρο αξίας 5 χιλιάδων ευρώ αλλά και …. 5 χιλιάδες ευρώ μετρητά! Για τη διάρρηξη και την κλοπή έχει ενημερωθει΄η αστυνομία που ψάχνει τους δράστες.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 21.11.2016 έως 22.11.2016, παραβίασαν αποθήκη οικίας 60χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και  αφαίρεσαν γεωργικά και άλλα εργαλεία, συνολικής αξίας (10.000) ευρώ, δυο δίκυκλα μοτοποδήλατα, ιδιοκτησίας του, συνολικής αξίας τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.   Οι δράστες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις