Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά από τον Σπουδαστικό σύλλογο ΣΤΕφ ΤΕΙ Πάτρας

Τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ ενάντια...

Στις 15/12 θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός – ανάγκη ή εμπόρευμα;»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 22/11/2016 η εκδήλωση για την κλήρωση των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ  του τουρνουά της αθλητικής επιτροπής του Σ.Σ. Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕφ ΤΕΙ Πάτρας.

Στο φετινό τουρνουά όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συμμετέχουν 30 ομάδες ποδοσφαίρου και 25 ομάδες μπάσκετ.

Τα φετινά τουρνουά του σπουδαστικού συλλόγου, διοργανώνονται και φέτος ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού αλλά και ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ομιλία πριν την κλήρωση των ομάδων. «Τα βασικά που θέλουμε να αναδείξουμε είναι το πνεύμα της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, του συναγωνισμού μεταξύ μας, μακριά από φαινόμενα βίας και ρατσισμού και ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού. Ενάντια στην ναρκοκουλτούρα, σε αυτούς που θέλουν να ναρκώνουν τη ζωή μας, και να μας έχουν στην εξέδρα».

Την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη παράλληλα με τα τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ η αθλητική επιτροπή του συλλόγου θα οργανώσει εκδήλωση με θέμα : «Αθλητισμός – ανάγκη ή εμπόρευμα;» όπου θα βραβευθούν και διακεκριμένοι αθλητές μέλη του συλλόγου και η περσινή νικήτρια ομάδα του τουρνουά.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή 25/11 και θα γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα γήπεδα 5x5 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Παράλληλα η κινηματογραφική ομάδα της πολιτιστικής επιτροπής του συλλόγου από κοινού με την πολιτιστική επιτροπή της ΣΕΥΠ συνεχίζει τις προβολές ταινιών στο Μ. Αμφιθέατρο του ΤΕΙ κάθε Πέμπτη 20:00.

Την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη ξεκινάει και η λειτουργία της ομάδας σκίτσου στις αίθουσες Ζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports