Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φάρσα και το νέο απειλητικό τηλεφώνημα στο Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος– Αναστάτωση 2η φορά μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!

Πάτρα: Φάρσα και το νέο απειλητικό τηλεφ...

Στην οδό Αμερικής

17:34 Φάρσα αποδείχθηκε και το σημερινό τηλεφώνημα για βόμβα στο εμπορικό κέντρο της οδού Αμερικής όπως μεταξύ άλλων στεγάζονται το Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και τα Jumbo. Οι χώροι ελέγχθηκαν από αστυνομικού και στην συνέχεια εργαζόμενοι και πελάτη μπήκαν και πάλι στα καταστήματα.

Θυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο τηλεφώνημα μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες που προκαλεί αναστάτωση στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο.

 

 

16:40 Νέο απειλητικό τηλεφώνημα πριν από λίγη ώρα στο εμπορικό κέντρο της οδού Αμερικής όπου στεγάζονται μεταξύ άλλων το Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και το Jumbo. Στο σημείο έχει σπεύσει και πάλι η αστυνομία, όπως και χθες το απόγευμα.

Ο χώρος έχει εκκενωθεί και ειδικοί πυροτεχνουργοί διερευνούν κατά πόσο το σημερινό τηλεφώνημα έχει κάποια βάση. Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής δύο καταστήματα της ίδιας αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ είχαν εκκενωθεί όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

 

 

Πάτρα: Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα καταστήματα του Βασιλόπουλου – Δεν βρήκε εκρηκτικά η Αστυνομία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις